Follow us

Κακοκαιρία: Συνεχίζει την επέλασή της η "Αθηνά" - Πού θα εκδηλωθούν ισχυρά φαινόμενα

Έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχές και καταιγίδες, θα χτυπήσουν πολλές περιοχές της χώρας - Η πορεία της κακοκαιρίας "Αθηνά"

MissBloom TEAM
Bad Weather iStock

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα Σάββατο, με την κακοκαιρία "Αθηνά" να συνεχίζει το πέρασμά της.

Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στα δυτικά. Σημαντικές βροχοπτώσεις σε περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο και έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με εξαίρεση την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, κυρίως στα νησιά του Ιονίου, στη Δυτική Στερεά, στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων κυρίως στα δυτικά. Στις περιοχές που θα δεχθούν σημαντικές ποσότητες βροχής συμπεριλαμβάνονται περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ