Follow us

Γλυκά Νερά | Ελληνική ορθόδοξη βάπτιση για τη μικρή Λυδία - Ποιες θα είναι οι νονές

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν αποκάλυψε πού και πότε θα γίνει η βάπτιση της μικρής Λυδίας - "Έχουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας"

MissBloom TEAM
Γλυκά Νερά Instagram

"Σκοπεύουμε να βαφτίσουμε τη Λυδία σε ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία στην Αλόννησο, όπως είχαμε κάνει με την Καρολάιν. Η βάφτιση θα γίνει σ' ένα μικρό εκκλησάκι στο νησί, κοντά στο νεκροταφείο όπου απαπαύεται η μητέρα της Λυδίας" .

Την αποκάλυψη σχετικά με το πώς και πότε θα γίνει η βάπτιση της μικρής Λυδίας, έκανε ο παππούς του μωρού και πατέρας της 20χρονης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον περασμένο Μάιο στη μονοκατοικία του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Νονές της Λυδίας, δύο παιδικές φίλες της Καρολάιν από την Αλόννησο

Ο κ. Κράουτς, συνταξιούχος μηχανικός από το Λίβερπουλ, αποκάλυψε στη συνέντευξη του ποιες θα είναι οι νονές της Λυδίας στη βάπτιση.

"Θα είναι δύο παιδικές φίλες της Καρολάιν από εδώ, την Αλόννησο. Ο θεσμός του νονού στην Ελλάδα θεωρείται ιερός και για αυτό και εμείς θέλαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή", είπε ο πατέρας της Καρολάιν, στη συνέντευξή του στη βρετανικη εφημερίδα Daily Mail.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ