Γλυκά Νερά | Ελληνική ορθόδοξη βάπτιση για τη μικρή Λυδία - Ποιες θα είναι οι νονές

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν αποκάλυψε πού και πότε θα γίνει η βάπτιση της μικρής Λυδίας - "Έχουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

"Σκοπεύουμε να βαφτίσουμε τη Λυδία σε ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία στην Αλόννησο, όπως είχαμε κάνει με την Καρολάιν. Η βάφτιση θα γίνει σ' ένα μικρό εκκλησάκι στο νησί, κοντά στο νεκροταφείο όπου απαπαύεται η μητέρα της Λυδίας" .

Την αποκάλυψη σχετικά με το πώς και πότε θα γίνει η βάπτιση της μικρής Λυδίας, έκανε ο παππούς του μωρού και πατέρας της 20χρονης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον περασμένο Μάιο στη μονοκατοικία του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Νονές της Λυδίας, δύο παιδικές φίλες της Καρολάιν από την Αλόννησο

Ο κ. Κράουτς, συνταξιούχος μηχανικός από το Λίβερπουλ, αποκάλυψε στη συνέντευξη του ποιες θα είναι οι νονές της Λυδίας στη βάπτιση.

"Θα είναι δύο παιδικές φίλες της Καρολάιν από εδώ, την Αλόννησο. Ο θεσμός του νονού στην Ελλάδα θεωρείται ιερός και για αυτό και εμείς θέλαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή", είπε ο πατέρας της Καρολάιν, στη συνέντευξή του στη βρετανικη εφημερίδα Daily Mail.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Tags