Η νέα tableware συλλογή της Themis Z θα ανανεώσει την τραπεζαρία σου

Η Athenee Peacock Collection με την υπογραφή της διάσημης σε όλο τον κόσμο Ελληνίδας σχεδιάστριας, έρχεται στο πιο κομψό χρώμα της σεζόν για να φέρει την πολυτέλεια στο τραπέζι μας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το μυστικό του απόλυτου art de la table δεν κρύβεται μόνο στο design κάθε σερβίτσιου αλλά και στα χαρακτηριστικά κάθε εποχής. Η minimal καλοκαιρινή διακόσμηση στους τόνους του λευκού και του μπλε δίνει τη θέση της σε πιο σκούρα χρώματα που καλωσορίζουν το φθινόπωρο με τον πιο ζεστό τρόπο.

Το στρώσιμο του τραπεζιού με υπέροχα tableware μπορεί να ανανεώσει την τραπεζαρία σας που φέτος θα γίνει σίγουρα ο πιο φιλόξενος χώρος του σπιτιού σας. Ακολουθώντας τα χρώματα που παραδοσιακά μάς θυμίζουν φθινόπωρο, το σκούρο πράσινο, το πλούσιο καφέ αλλά και το γαλήνιο off-white πρωταγωνιστούν στα σερβίτσια της εποχής.

Η ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη, γνωστή για τα μοναδικά μοτίβα της που γοήτευσαν ακόμα και τον Dior Maison με τον οποίο συνεργάζεται, επέλεξε για τη νέα tableware συλλογή της ένα νέο χρωματικό συνδυασμό σε two-tone green. Έμπνευσή της γι αυτήν την εναλλαγή πράσινων αποχρώσεων δεν ήταν άλλη από την τονική διαβάθμιση των φύλλων των δέντρων στα κατάφυτα βουνά του Gstaad. Η 'The Athenee Peacock Collection’ βασισμένη στην εικόνα μιας περίτεχνης αθηναϊκής Art Deco σκάλας έκανε την εμφάνισή της τον περασμένο χειμωνα στις αποχρώσεις του καφέ και πλέον το πληθωρικό μοτίβο Peacock συγκαταλέγεται στα iconic των συλλογών THEMIS Z.

Η σχεδιάστρια, θέλοντας να δημιουργήσει μια αίσθηση κίνησης και να προσθέσει βάθος σε κάθε σερβίτσιο, τοποθέτησε εναλλάξ το σκούρο και το ανοιχτό πράσινο, δημιουργώντας έτσι ένα στεφάνι υπέροχων στροβιλισμών.

Τα σερβίτσια THEMIS Z δεν βρίσκονται τυχαία στις tableware συλλογές των connoisseurs του art de la table. Κατασκευασμένα όλα στο χέρι από fine porcelain, από εξαιρετικούς τεχνίτες που μεταβιβάζουν την τέχνη τους από γενιά σε γενιά, αποθεώνουν την έννοια της πολυτέλειας χάρη στη διαδρομή που ακολουθούν μέχρι να φθάσουν στον τελικό αποδέκτη.

Τα μοναδικά μοτίβα της Θέμιδος Ζουγανέλη ζωγραφίζονται αρχικά στο χέρι κι έπειτα μετατρέπονται σε χαλκομανία. Εκείνη, τοποθετείται με τη σειρά της επίσης με το χέρι σε κάθε πιάτο, έπειτα το κάθε πιάτο μπαίνει στον φούρνο και στο τέλος "υπογράφεται” με το label THEMIS Z και τη φράση Handmade in Greece στο πίσω μέρος του πάτου του. Τέλος, ξαπλώνει μέσα στα signature λευκά κουτιά του brand και ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Εξαίσιας τεχνικής και υψηλής αισθητικής, η νέα χρωματική εκδοχή του ‘The Athenee Peacock Collection’ θα χαρίσει μια σοφιστικέ νότα σε κάθε φθινοπωρινό table setting και θα απογειώσει τη διάθεση πλάι σε κολοκύθες, μπαχαρικά και πορτοκαλί φύλλα.

Η Θέμις Ζουγανέλη έχει σχεδιάσει δύο σερβίτσια για τον Dior Maison, τις συλλογές 'Scorpios' και 'Hydra' καθώς και πολλά custom σερβίτσια για εστιατόρια και ξενοδοχεία όπως το Athenee, Island, Mykonos Social (Santa Marina), Blue Palace (Elunda), Club de Luge (Gstaad). Πιάτα από όλες τις συλλογές της έχουν επιλεχθεί για να στηθεί το art de la table του δείπνου που παραχώρησε ο Dior στα Αναφιώτικα για το show του Cruise 2022 στο Καλλιμάρμαρο.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Themis Z στο themisz.com.