Φώφη Γεννηματά | Πάγωσε το ΚΙΝΑΛ η επιδείνωση της υγείας της- Σενάρια για υποψηφιότητα Παύλου Χρηστίδη- Ολο το παρασκήνιο

Η ξαφνική περιπέτεια υγείας της Φώφης Γεννηματά, πέρα από το σοκ που προκάλεσε εντός και εκτός κόμματος, ανατρέπει και τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ρευστό είναι το σκηνικό στο Κίνημα Αλλαγής μετά τις ραγδαίες εξελίξεις από την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά.

Η ξαφνική περιπέτεια υγείας της προέδρου, πέρα από το σοκ που προκάλεσε εντός και εκτός κόμματος, ουσιαστικά "πάγωσε” και τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του χρονοδιαγράμματος, την προσεχή Παρασκευή λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των 5.000 υπογραφών από τους τρεις εναπομείναντες υποψήφιους (Νίκο Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδο, Χάρη Καστανίδη).

Ωστόσο, με την πρόεδρο να νοσηλεύεται ακόμη στον Ευαγγελισμό και να έχει μπροστά της σειρά ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να αποτυπωθεί πλήρως η κατάσταση της υγείας της, τα εσωκομματικά περνούν επικοινωνιακά σε δεύτερη μοίρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα μάχη της κ. Γεννηματά με τον καρκίνο θα είναι σκληρή, καθώς σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, υπάρχει υποτροπή της νόσου μετά τα συμπτώματα ειλεού στο έντερο.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Tags