Follow us

Δίκη για βιτριόλι | Ξεκίνησε η απολογία της Κακαράντζουλα - Τι θα υποστηρίξει στο δικαστήριο (εικόνες)

Η Κακαράντζουλα έφτασε στο δικαστήριο ανέκφραστη και με το κεφάλι ψηλά. Ξεκίνησε η απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι. Παρούσα και η Ιωάννα.

MissBloom TEAM
Παλιοσπύρου

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνοδεία του δικηγόρου της, Νίκου Αλεξανδρή, αλλά και η κατηγορούμενη Εφη Κακαράντζουλα, η οποία σήμερα απολογείται ενώπιων του δικαστηρίου για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Η δράστης της επίθεσης έφτασε στο δικαστήριο από την οδό Λουκάεως ανέκφραστη με το κεφάλι ψηλά, και συνοδευόμενη από αστυνομικούς μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η δημόσια απολογία της 37χρονης Κακαράντζουλα ξεκίνησε, απέναντι στο θύμα της επίθεσης.

Με την απολογία της κατηγορουμένης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι περνά πλέον στην τελική ευθεία για την ετυμηγορία του δικαστηρίου, που θα απονείμει δικαιοσύνη για την θύτη αλλά και για το θύμα, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέρασε "ξυστά" από τον θάνατο και έκτοτε άλλαξε για πάντα η ζωή της.

Παραμένει θολό ακόμη αν η κατηγορουμένη θα επιχειρήσει να αιτιολογήσει την πράξη της ή αν θα προτιμήσει μόνο να εναντιωθεί στα στοιχεία που εισέφεραν οι ειδικοί στο δικαστήριο, σχετικά με τη "θανατηφόρα ποσότητα υγρού" που χρησιμοποίησε, επαναλαμβάνοντας πως πρόθεσή της ήταν να την τραυματίσει και όχι πως είχε "ανθρωποκτόνο δόλο" όπως δικάζεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Έφη Κακαράντζουλα αναμένεται να αμφισβητήσει τις εκτιμήσεις ειδικών, ότι η ποσότητα του καυστικού υγρού που έριξε στην Ιωάννα ήταν πολύ μεγάλη, ίσως και δύο λίτρα όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, καθώς πέρα από κάθε άλλο στοιχείο, το ζήτημα της ποσότητας του υγρού είναι καθοριστικής σημασίας για την απόφαση του δικαστηρίου.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ