Η μάχη της Φώφης Γεννήματα με τον καρκίνο | Οι κινήσεις των υποψηφίων και ο ρόλος του Γιώργου Παπανδρέου

Η αιφνιδιαστική εισαγωγή της Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο ανέτρεψε το μέχρι τώρα εκλογικό σκηνικό στο ΚΙΝΑΛ. Νέα δεδομένα για τους υποψήφιους για την ηγεσία του κόμματος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η αιφνιδιαστική εισαγωγή της Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπίσει την επιδείνωση της υγείας της ανέτρεψε το μέχρι τώρα εκλογικό σκηνικό στο Κίνημα Αλλαγής και δημιουργεί νέα δεδομένα για τους νυν ή και άλλους πιθανούς υποψήφιους.

Την Παρασκευή λήγει τυπικά η προθεσμία για την κατάθεση υπογραφών από τους υποψήφιους και φαίνεται πως μετά από συμφωνία όλων των πλευρών τελικά, έστω και μέχρι νεωτέρας, οι εκλογές δεν πρόκειται να αναβληθούν και θα γίνουν κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Η απόφαση της κ. Γεννηματά να μην συμμετάσχει για λόγους υγείας στην εκλογική διαδικασία για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς το κρίσιμο μέγεθος των ψηφοφόρων που θα επέλεγε εκείνη διεκδικείται τώρα από τους άλλους υποψηφίους, ενώ ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που τίθενται από τη Δευτέρα το βράδυ είναι ποιον ωφελεί και ποιον βλάπτει αυτό το νέο σκηνικό.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Tags