Follow us

Η Αραβική Εβδομάδα Μόδας επιστρέφει με επιδείξεις με φυσική παρουσία

MissBloom TEAM
Paris Fashion WEELK Splash/Ideal Images

Η Αραβική Εβδομάδα Μόδας διοργανώνεται στο τέλος του μήνα με επιδείξεις μόδας με φυσική παρουσία. Η πενθήμερη εκδήλωση αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου με την απονομή των Fashion Icon Awards, γκαλά με "ροζ χαλί", στο οποίο θα γίνεται η υποδοχή διάσημων, εκπροσώπων των ΜΜΕ και influencers.

Η Αραβική Εβδομάδα Μόδας 2022 με παρουσιάσεις των γυναικείων συλλογών για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Dubai Design District σχεδιαστών μόδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Λίβανο, την Αίγυπτο, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, τις Φιλιππίνες, τις ΗΠΑ, την Κολομβία, την Πολωνία, την Ελβετία και τη Γαλλία. Όλες οι επιδείξεις μόδας θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω Facebook.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Αραβικό Συμβούλιο Μόδας, το οποίο συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Federation de la Haute Couture et de la Mode της Γαλλίας (Ομοσπονδία Υψηλής Ραπτικής και Μόδας)

Μετά από την επιτυχημένη δραστηριοποίηση του Αραβικού Συμβουλίου Μόδας στο Παρίσι αυτή τη σεζόν, τρεις σχεδιαστές από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους στην Αραβική Εβδομάδα Μόδας, Germanier, Weinsanto και Ester Manas.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Splash/Ideal Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ