Follow us

Η βάφτιση της μικρής Λυδίας: Η λιτή μπομπονιέρα και το πέτρινο εκκλησάκι με τον κήπο (Εικόνες - Βίντεο)

Πλάνα από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας, της κόρης της δολοφονημένης Καρολάιν που βαφτίστηκε σε συγκινητικό κλίμα με νονούς 3 συμμαθητές της μαμάς της.

MissBloom TEAM
Καρολάιν Κράουτς

Σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στην παλιά πόλη της Αλοννήσου βαφτίστηκε την Κυριακή (17/10), ακριβώς πέντε μήνες μετά τη δολοφονία της μητέρας της, Χριστιανή Ορθόδοξη η μικρή Λυδία.

Η κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν, βαφτίστηκε στην εκκλησία που βρίσκεται απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο της Καρολάιν.

Οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις και επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά της. Πρόκειται για τον Σωτήρη, τη Φαίδρα και τη Ναυσικά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της δολοφονημένης γυναίκας και σήμερα σπουδάζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας που διαμένουν μόνιμα στο νησί της Αλοννήσου.

Πλάνα από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή "Super Κατερίνα" πρόβαλε πλάνα από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας, καθώς και τη μπομπονιέρα της νεοφώτιστης.

Η μπομπονιέρα ήταν λιτή και χρωματιστή. Ένα λευκό πουγκί στολισμένο με πολύχρωμες κορδέλες και ένα βότσαλο που έγραφε πάνω το όνομά της.

Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 30 άτομα, δεν τυπώθηκαν προσκλητήρια και αρχικά η μητέρα της Καρολάιν τους είχε πει ότι το μυστήριο θα γίνει σε άλλη εκκλησία.

Ωστόσο, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά λίγο πριν ότι το μυστήριο θα γινόταν στον Άγιο Αθανάσιο.

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβερνάκι της Χώρας της Αλοννήσου.

Παρόντες στην τελετή βάφτισης ήταν και οι δύο γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι διατηρούν επαφή με την εγγονή τους.

Δείτε πλάνα από το μυστήριο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ