Follow us

Αποτύπωσε κάθε στιγμή της ζωής σου | Το smartphone που με έκανε να αγαπήσω τη φωτογραφία

Το Mi 11 Lite 5G NE της Xiaomi με βοήθησε να ανακαλύψω μία νέα πτυχή του εαυτού μου.

xiaomi Courtesy of Missbloom.gr

Πριν από χρόνια, ο Κάιζερ της μόδας, Karl Lagerfeld είχε δηλώσει πως ο λόγος που αγαπά τόσο πολύ τη φωτογραφία είναι πως καταφέρνει να αποτυπώνει μία μοναδική στιγμή που είναι απίθανο να συμβεί ξανά. Ακριβώς αυτή είναι και η μαγεία της φωτογραφίας, πως μπορείς δηλαδή με ένα κλικ να απαθανατίσεις για πάντα μία στιγμή της ζωής σου.

Αυτό που γνωρίζουν μόνο όσοι με ξέρουν καλά είναι πως τρέφω μεγάλη αγάπη για τη φωτογραφία. Είναι το χόμπι που θέλω να ξεκινήσω και με συναρπάζει. Με μαγεύει το γεγονός πως με ένα πάτημα, μπορώ να αποτυπώσω τη στιγμή, ώστε να ανατρέχω σε αυτή όταν χρειάζομαι έμπνευση, όταν θέλω να θυμηθώ πόσο είχα διασκεδάσει με τους φίλους μου ή να νιώσω κοντά μου ανθρώπους που μένουν χιλιόμετρα μακριά μου.

Μετά από τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή μας τους τελευταίους μήνες με την πολυπόθητη "νέα πραγματικότητα” αποφάσισα πως είναι η στιγμή να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Θα ξεκινήσω να φωτογραφίζω ό,τι μου αρέσει, ό,τι με εμπνέει, ό,τι με ενθουσιάζει. Η επόμενη απόφαση μου ήταν η αγορά που θα κάνω να μην ικανοποιεί μόνο τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες, αλλά να κάνει επίσης πιο εύκολη και πρακτική την καθημερινότητα μου. Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω κινητό και να στρέψω την προσοχή μου σε μία νέα κυκλοφορία που συνδύαζε όλα όσα χρειαζόμουν.

Αποτύπωσε κάθε στιγμή της ζωής σου | Το smartphone που με έκανε να αγαπήσω τη φωτογραφία

Ως fashion editor, δίνω μεγάλη σημασία στην αισθητική, έτσι η καμπάνια της Xiaomi με slogan "Δείξε το στιλ σου” μου κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον. Κάπως έτσι, το νέο Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE κινητό ήρθε στα χέρια μου και μετά από μία περίοδο χρήσης του αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου όλους τους λόγους που το έχω λατρέψει.

Τα πάντα ξεκινούν με την εμφάνιση και το Mi 11 Lite 5G NE της Xiaomi είναι ένα smartphone που θα αγαπήσει κάθε ένας που δίνει βάση στην υψηλή αισθητική και το κομψό design. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πιο λεπτό smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά, με πάχος μόνο 6,81 mm και βάρος μόλις 158 γραμμάτια. Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν το βάλεις στην τσέπη σου, δεν θα επηρεάσει καθόλου το look σου, αφού δεν θα φαίνεται καν. Το χρώμα του επίσης ήταν ο λόγος που μου τράβηξε το ενδιαφέρον.

xiaomi

Εγώ επέλεξα την απόχρωση Snowflake White, που είναι ένα τόσο ιδιαίτερο λευκό με ματ υφή στο πίσω μέρος, που προσφέρει έξτρα ασφάλεια στα πεσίματα -ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι είμαστε κάπως απρόσεκτοι κάποιες φορές. Ωστόσο, εάν θέλεις μία πιο ιδιαίτερη επιλογή, η Xiaomi κυκλοφορεί το Mi 11 Lite 5G New Edition σε άλλες τρεις αποχρώσεις : Bubblegum Blue, Peach Pink και Truffle Black, ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ.

xiaomi

xiaomi

Το Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE όμως έχει να σου προσφέρει πολλά περισσότερα από την όμορφη και σούπερ κομψή εμφάνιση. Ο βασικότερος λόγος που το επέλεξα είναι οι κορυφαίες κάμερες του. Το Mi 11 Lite 5G NE διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας και έρχεται με κύρια κάμερα 64MP και πλαισιώνεται με μια υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και μια κάμερα telemacro 5MP, για μακρινές ή κοντινές macro λήψεις φωτογραφιών ή/και βίντεο με εκπληκτική λεπτομέρεια και επαγγελματική ποιότητα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Κάπως έτσι μπορείς να τραβήξεις τις δικές σου μοναδικές λήψεις, ενώ στη συνέχεια μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τις ολοκαίνουργιες δυνατότητες που προσφέρει το smartphone.

xiaomi
xiaomi

Plus

Εάν είσαι σαν εμένα, δηλαδή εάν το smartphone είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου και δεν το αποχωρίζεσαι καθόλου, υπάρχει κάτι ακόμα που θα σε ενθουσιάσει. Το Mi 11 Lite 5G NE της Xiaomi διαθέτει μπαταρία υψηλών επιδόσεων 4250mAh με 33W για ταχεία φόρτιση και μεγάλη διάρκεια ώστε να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τη χρήση του.

Από τη στιγμή που ήρθε στα χέρια μου το Mi 11 Lite 5G NE της Xiaomi μέχρι τώρα που σου γράφω αυτές τις γραμμές, συνειδητοποίησα πως η ομορφιά κρύβεται στα απλά, καθημερινά πράγματα. Σε μία βόλτα στο φθινοπωρινό πάρκο, στα λουλούδια που σου φτιάχνουν πάντα τη διάθεση με τα χρώματα τους, στο bruch με την καλύτερη σου φίλη ή ακόμα και σε μία φωτογραφία selfie που δείχνει πόσο χαρούμενη είσαι την εν λόγω στιγμή. Το μόνο που μπορεί να κάνει αυτές τις στιγμές ακόμα πιο ξεχωριστές είναι ένα smartphone όπως το Mi 11 Lite 5G NE της Xiaomi για να τις αποτυπώσει.

xiaomi

xiaomi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ