Follow us

Η Kesha θα εξερευνά παραφυσικά φαινόμενα σε νέα τηλεοπτική σειρά

MissBloom TEAM
Kesha Splash News/Ideal Image

Η πίστη της Kesha στα παραφυσικά φαινόμενα είναι τεκμηριωμένη, από το άλμπουμ της Rainbow του 2017 με αναφορές στους εξωγήινους που, όπως υποστήριξε, προήλθαν από απευθείας εμπειρία με UFO. Τώρα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ράπερ ανακοίνωσε τα σχέδιά της να διοχετεύσει αυτή την πίστη της σε μια νέα τηλεοπτική εκπομπή, με τίτλο "Conjuring Kesha".

Η νέα εκπομπή στο Discovery+ έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος και θα είναι επέκταση της σειράς podcast, Kesha and the Creepies με την ίδια θεματολογία. Η τραγουδίστρια θα έχει καλεσμένους εκπροσώπους της ποπ κουλτούρας και ειδικούς στο εξωπραγματικό. "Σε όλη μου τη ζωή, πάντα με προσέλκυαν το υπερφυσικό και το πεδίο του πνευματισμού" αναφέρει σε δήλωσή της για την επερχόμενη σειρά. Δημιουργώντας μουσική αισθάνομαι ότι υπάρχει μια κοσμική σύνδεση μεταξύ της ψυχής μου και ενός στοιχείου μεγαλύτερου από μένα που δεν μπορώ να εξηγήσω, σημειώνει.

"Σε αυτή τη νέα σειρά, θα φέρω μαζί τους φίλους μου σε μερικά από τα πιο μυστηριώδη κέντρα παραφυσικών φαινομένων για να τα εξερευνήσουμε. Θα εξερευνήσουμε τα μεγάλα μυστήρια της ζωής και στοχεύουμε να καταγράψουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ορατό στην κάμερα. Η ελπίδα μου είναι να δείξω ότι το υπερφυσικό δεν είναι μόνο θέμα μύθων και παραμυθιών".

"Θέλω να ΔΩ πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω, ΣΕ κοιτάζω, σύμπαν, για να διευρύνω το μυαλό και τα πιστεύω μου!!!" έγραψε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ