Follow us

Επίθεση με βιτριόλι | Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Κακαράντζουλα - Καταπέλτης η πρόταση του εισαγγελέα

"Είχε σχέδιο εξόντωσης της Ιωάννας", είπε ο εισαγγελέας για την Εφη Κακαράντζουλα, κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι.

MissBloom TEAM
Παλιοσπύρου - Κακαράτζουλα NDP

Την ενοχή της 37χρονης κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα, για την επίθεση με βιτριόλι, Εφης Κακαράντζουλα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πρότεινε ο εισαγγελέας, Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης.

Ο εισαγγελέας είπε: "Τυγχάνει απορριπτέος ο ισχυρισμός της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Συνάγεται ότι οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανό τον θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε. Προτείνω να κηρυχθεί ένοχη για τα απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε μια δίκαιη δίκη και μια δεύτερη ευκαιρία. Της δόθηκε δυνατότητα να απολογηθεί στον ανακριτή, να απολογηθεί ενώπιον μας για μια πράξη που έχει τελεσει και έχει ομολογήσει. Δεν έδωσε όμως ποτέ στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τέτοια δυνατότητα. Την καταδίκασε εφόρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά".

Επίθεση με βιτριόλι: Η αγόρευση του εισαγγελέα

Ο εισαγγελικός λειτουργός, στην αγόρευσή του, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, λόγω της σχέσης της με τον 40χρονο άνδρα ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης της.

"Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι", ανέφερε συγκεκριμένα ο εισαγγελέας.

Ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, ξεκίνησε την αγόρευσή του ξετυλίγοντας τα πραγματικά περιστατικά και γεγονότα μέχρι την επίθεση σε βάρος της άτυχης Ιωάννας.

Μίλησε για τη σχέση μεταξύ των δυο γυναικών, την κοινή τους καταγωγή, χωρίς να έχουν σχέσεις μεταξύ τους, έχοντας ωστόσο έναν κοινό σύνδεσμο στην Αθήνα, την ξαδέλφη του θύματος.

Για τον 40χρονο Νώντα και την "ελεύθερη σχέση" του με την κατηγορούμενη

Όσο για τον άνδρα "μήλο της έριδος", ο εισαγγελέας είπε: "Η κατηγορούμενη είχε μαζί του ελεύθερη σχέση και όταν εκείνος έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, η τελευταία με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με το Νωντα. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε 'τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο'. Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο 40χρονος δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ