Follow us

Εμβόλια | Έρχεται τρίτη δόση και για τους κάτω των 50 ετών

Μετά την ανάλυση των δεδομένων από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, έρχεται η σειρά και για τους κάτω των 50 ετών να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου.

MissBloom TEAM
Πέντε σημαντικά ερωτήματα για τη χορήγηση αναμνηστικών δόσεων των εμβολίων COVID-19 iStock

Θέμα χρόνου είναι να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου και οι πολίτες κάτω των 50 ετών. Το προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, σημειώνοντας ότι αναμένεται η ανάλυση των δεδομένων από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Αναπόφευκτο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπη η Ελλάδα με το τέταρτο κύμα της πανδημίας, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Επικαλούμενος τα σημαντικά ευρήματα της μελέτης σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών στη χώρα μας, τα οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, υπογράμμισε πως ο τρόπος να νικήσουμε την πανδημία είναι τα εμβόλια. "Ο κορονοϊός είναι εδώ και δεν θα φύγει", είπε και συμπλήρωσε πως όσο περισσότεροι εμβολιαζόμαστε, τόσο συντομότερα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ