Follow us

Βασιλική ανάπαυλα | Το "break" της βασίλισσας Ελισάβετ και οι 4 φορές που μπήκε στο νοσοκομείο

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναπαύεται - H αιφνίδια μεταφορά στο νοσοκομείο, τα συμπτώματα που θορύβησαν τους γιατρούς και οι φορές που έχει νοσηλευτεί.

MissBloom TEAM
queen Splash News / Ideal Image

Αναστάτωση σχετικά με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η αιφνιδιαστική ακύρωση της επίσκεψής της στη Βόρεια Ιρλανδία για λόγους υγείας και η είδηση ότι η 95χρονη νοσηλεύτηκε για μία μέρα μετά από πολλά χρόνια.

"Οι θεράποντες ιατροί της Ελισάβετ της συνέστησαν ολιγοήμερη ανάπαυση", ανακοίνωσε ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του Παλατιού την Τετάρτη, ενώ αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανακοίνωσαν ότι η βασίλισσα νοσηλεύτηκε, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Και καθησύχασαν το κοινό λέγοντας πως η βασίλισσα έμεινε μόνο μια νύχτα στο νοσοκομείο και πλέον έχει επιστρέψει στο κάστρο του Γουίσδορ όπου ξεκουράζεται ενώ παράλληλα ασχολείται με διάφορες υποχρεώσεις της.

Πηγή από το βασιλικό περιβάλλον ανέφερε πως η βασίλισσα παρέμεινε στο νοσοκομείο για πρακτικούς λόγους και ότι η ομάδα των γιατρών που την παρακολουθεί έχει ακολουθήσει μία προσεκτική τακτική.

Συνέχισε την ανάγνωση στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ