Follow us

Φώφη Γεννηματά: Ο γάμος στα 22, ο καρκίνος και τα τρία παιδιά της

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, στον πατέρας της, αλλά και στην καθημερινότητά της, που όπως είπε είναι σαν κάθε νοικοκυράς.

MissBloom TEAM
Γεννηματά 2014 NDP

Μια διαφορετική συνέντευξη για την πολιτική, αλλά και για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που πέρασε, μίλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, στον πατέρας της, Γιώργο Γεννηματά, αλλά και στην καθημερινότητά της, που όπως είπε, είναι σαν κάθε νοικοκυράς.

"Έχω τρία παιδιά, 19, 12,5 και 11. Δυο κορίτσια κι ένα αγόρι. Η ισορροπία στην προσωπική μου ζωή με γεμίζει για να κάνω ό,τι κάνω. Η Αιμιλία σπουδάζει στη Γλασκώβη αρχιτεκτονική… Παντρεύτηκα τον πρώτο μου σύζυγο πολύ μικρή, στα 22, δεν ξέρω καν πώς το έκανα αυτό. Ήμασταν μαζί από φοιτητές", λέει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Alpha.

Αναφερόμενη στον δεύτερο σύζυγό της που είναι μαζί του 15 χρόνια, λέει: "Ήταν έρωτας… Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα είναι δυνατόν;".

Μιλώντας για τον πατέρα της η Φώφη Γεννηματά αποκαλύπτει όλα όσα της λείπουν από εκείνον: "Μου λείπουν… όλα από τον πατέρα μου, η ζεστασιά, η αγκαλιά, το χαμόγελο, το μυαλό, η ανθρωπιά, ο παππούς που χρειάζονταν τα παιδιά μου. Μέσα σε επτά μήνες έχασα και τους δύο γονείς μου. Ο καρκίνος χτύπησε κι εμένα και την αδερφή μου. Το πάλεψα σκληρά. Η μικρή μου κόρη ήταν δύο χρονών, δεν άντεχα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου χωρίς μάνα. Είπα θα το παλέψω. Πέρασαν εννέα χρόνια και είμαι εδώ" είπε χαρακτηριστικά η κα Γεννηματά.


Δείτε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ