Follow us

Δίκη για βιτριόλι | Στην τελική ευθεία για την απόφαση - Σήμερα οι αγορεύσεις των συνηγόρων

Με τις αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα. Στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου Ευρωκίνηση

Με τις αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Εφη Κακαράντζουλα, τον Μάιο του 2020.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο και πάλι, λίγο μετά τις 9 το πρωί, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή. Η Εφη Κακαράντζουλα είναι άγνωστο αν θα παρευρεθεί σήμερα στο δικαστήριο.

Σήμερα ενώπιων του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναμένεται να συνεχίσουν να αγορεύσουν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής, δηλαδή της Ιωάννας και εν συνεχεία τον λόγο θα λάβουν οι δικηγόροι της 36χρονης κατηγορούμενης.

Μάλιστα, κατά την προηγούμενη συνεδρίαση και ενώ το λόγο είχε λάβει ο εκ των δικηγόρων της άτυχης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, για να αγορεύσει, η κατηγορούμενη ζήτησε να αποχωρήσει από τη δικαστική αίθουσα. Η δράστιδα της επίθεσης, Εφη Κακαράντζπουλα, ενοχλήθηκε προφανώς από τα όσα έλεγε ο συνήγορος της Ιωάννας για εκείνη.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ