Follow us

Δίκη για βιτριόλι: Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγορεύσεις - Πλησιάζει η ώρα της απόφασης για την Κακαράντζουλα

Πιο κοντά στην τιμωρία του εγκλήματος που έχει ομολογήσει, είναι πλέον η 37χρονη κατηγορουμένη Εφη Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου Ευρωκίνηση

Πιο κοντά στην τιμωρία του εγκλήματος που έχει ομολογήσει, είναι πλέον η 37χρονη κατηγορουμένη Εφη Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι. Ταυτόχρονα πιο κοντά στην δικαίωση που ζητά είναι και το θύμα αυτής της υπόθεσης που συγκλόνισε χιλιάδες ανθρώπους.

Ο χρόνος για την ανακοίνωση της κρίσης των επτά μελών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την 37χρονη Έφη, αρχίζει από σήμερα το πρωί να μετρά αντίστροφα.

Η διαδικασία κατά την σημερινή έβδομη ημέρα της δίκης, αναμένεται να ξεκινήσει με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης της Έφης που θα επιχειρήσουν να μεταβάλουν το κλίμα που άφησε η εισαγγελική πρόταση για την κατηγορούμενη. Η υπεράσπιση θα επιδιώξει σε αυτήν την "τελευταία μάχη" να πείσει δικαστές και ενόρκους να αντιμετωπίσουν την δράστιδα της επίθεσης με πιο ευνοϊκό ποινικό χαρακτηρισμό της πράξης της.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ