Follow us

Επίθεση με βιτριόλι | Ένταση μεταξύ Ιωάννας και Κεχαγιόγλου - Η Κακαράντζουλα δεν ζητά το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας

Η Έφη Κακαράντζουλα, κατηγοτούμεηνη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, δεν θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

MissBloom TEAM
Παλιοσπύρου - Κακαράτζουλα NDP

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Έφης Κακαράντζουλα έκανε σαφές κατά την αγόρευσή του πως η πελάτισσά του δεν θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Νωρίτερα δημιουργήθηκε στην αίθουσα ένταση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Με την αγόρευση του Σάκη Κεχαγιόγλου συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη από τις 9 το πρωί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ενώ μία επισήμανση του δικηγόρου προκάλεσε μικρή ένταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κεχαγιόγλου επισήμανε ότι υπερασπίζει ανθρώπους και όχι αδικήματα, προκαλώντας την αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Τότε ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε: "Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι ούτε μπούλινγκ από κανένα. Σέβομαι το θύμα να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα το ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ