Επίθεση με βιτριόλι | Ένταση μεταξύ Ιωάννας και Κεχαγιόγλου - Η Κακαράντζουλα δεν ζητά το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας

Η Έφη Κακαράντζουλα, κατηγοτούμεηνη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, δεν θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Έφης Κακαράντζουλα έκανε σαφές κατά την αγόρευσή του πως η πελάτισσά του δεν θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Νωρίτερα δημιουργήθηκε στην αίθουσα ένταση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Με την αγόρευση του Σάκη Κεχαγιόγλου συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη από τις 9 το πρωί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ενώ μία επισήμανση του δικηγόρου προκάλεσε μικρή ένταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κεχαγιόγλου επισήμανε ότι υπερασπίζει ανθρώπους και όχι αδικήματα, προκαλώντας την αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Τότε ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε: "Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι ούτε μπούλινγκ από κανένα. Σέβομαι το θύμα να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα το ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Tags