Follow us

Η Ελλάδα αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά | Με χειροκροτήματα στη Μητρόπολη η σορός της - Ξεκινά η νεκρώσιμη ακολουθία - Live

Αυτή την ώρα καθώς τελείται στη Μητρόπολη Αθηνών η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή της Φώφης Γεννηματά στο Α΄ Νεκροταφείο.

MissBloom TEAM
ΕΡΤ ΕΡΤ

H τελευταία πράξη του εθνικού πένθους για τη Φώφη Γεννηματά λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα καθώς τελείται στη Μητρόπολη Αθηνών η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α΄ Νεκροταφείο.

H σορός της Φώφης Γεννηματά μεταφέρθηκε από το παρεκκλήσι στο ναό, με τον σύζυγό της να βρίσκεται σε συναισθηματική φόρτιση, ενώ ο κόσμος φώναζε "αθάνατη" και πετούσε τριαντάφυλλα.

Παρόντες τα τρία παιδιά της, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και η αδελφή της, Μαίρη. Η οικογένεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι συνεργάτες, οι φίλοι, τα ηγετικά στελέχη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αλλά και απλοί πολίτες, πρόκειται να παραστούν στη εξόδιο ακολουθία για τη Φώφη Γεννηματά, συνοδεύοντας την γενναία πολιτικό και φίλη στο τελευταίο της ταξίδι.

Η Φώφη Γεννηματά κηδεύεται ως εν ενεργεία υπουργός. Η εξόδιος ακολουθία τελείται χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και παρίστανται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και μέλη της κυβέρνησης, σύσσωμη η ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ και οι επικεφαλής των θεσμικών αρχών της χώρας.

Δείτε live εικόνα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ