Follow us

Συγκλονίζει ο γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος: Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχαν όρια [βίντεο]

"Αντίκρυσες τον κίνδυνο με το φανταχτερό χαμόγελο σου, δείχνοντας τη δυναμικότητα σου και τη θέληση για τη ζωή" είπε ο γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος.

MissBloom TEAM
Φώφη Γεννηματά - γιος Glomex

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο γιος της Φώφης Γεννηματά, ο 17χρονος Γιώργος, αποχαιρέτησε τη μητέρα του στον επικήδειο που εκφώνησε κατά την εξόδιο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών.

"Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια"

"Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια. Παρά την απαιτητική σου καριέρα, το νιώθουμε έντονα"", είπε, σημειώνοντας ότι έγινε υπόδειγμα για πάρα πολλούς ανθρώπους. Κάτι που όπως είπε συγκινημένος, επιβεβαιώνει και η απόφαση της Πολιτείας να δημιουργηθεί πρόγραμμα με το όνομά της, για την πρόληψη του καρκίνο.

"Έδωσες όλες τις μάχες παλικαρίσια, ήσουν αγωνίστρια της ζωής για τη ζωή. Αντίκρυσες τον κίνδυνο με το φανταχτερό χαμόγελο σου, δείχνοντας τη δυναμικότητα σου και τη θέληση για τη ζωή. Έγινες έτσι υπόδειγμα για πάρα πολλούς ανθρώπους", τόνισε ο γιος της.

"Κρατήθηκες με όσες δυνάμεις σου είχαν απομείνει, για να μας κρατήσεις στην αγκαλιά. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς με χαμόγελο πάνω εκεί από τα σύννεφα", κατέληξε.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ