Follow us

Φώφη Γεννηματά: "Αντίο μαμά, είσαι μαχήτρια" - Σπαρακτικός ο επικήδειος της 15χρονης κόρης της, Κατερίνας [βίντεο]

Η Κατερίνα, η μικρότερη κόρη της Φώφης Γεννήματα αποχαιρέτησε συγκινημένη τη μητέρα της.

MissBloom TEAM
Φώφη Γεννηματά-κόρη Glomex

"Ήσουν και θα είσαι πάντα η ηρωίδα μας. Η μαμά μας". Με αυτά τα λόγια η 15χρονη Κατερίνα, η μικρότερη κόρη της Φώφης Γεννηματά αποχαιρέτησε για πάντα τη μητέρα της, που "έφυγε" τόσο πρόωρα, μόλις στα 57 της χρόνια, μετά από πολύχρονη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

"Πάλεψες μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν το'βαλες ποτέ κάτω. Προσπαθούσες πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη να μας καθησυχάσεις πως όλα είναι καλά" σημείωσε η 15χρονη.

"Μας χάρισες στιγμές με πολλή αγάπη και πολύ τρυφερότητα, που θα μείνουν πάντα στις μνήμες μας. Ήσουν δίπλα μας στις ευχάριστες στιγμές, στις επιτυχίες αλλά και στις δυσκολίες. Πάντοτε όταν ήμουν στενοχωρημένη το καταλάβαινες και προσπαθούσες να μου φτιάξεις τη διάθεση. Ήσουν και θα είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω πιο πολύ" πρόσθεσε, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

"Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα. Μας έμαθες να αγωνιζόμαστε, να μην τα παρατάμε ποτέ και να ζούμε την κάθε στιγμή. Είσαι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω και δεν σε φόβιζε τίποτα. Θα μας λείψεις πολύ. Θα μου λείψει το χάδι σου, η ζεστή σου αγκαλιά, η φωνή σου, το χαμόγελό σου και αυτή η ενέργεια μου γέμιζε όλο το σπίτι χαρά. Θα μου λείψουν οι συζητήσεις που κάναμε τα βράδια, τα ταξίδια και οι ετοιμασίες που κάναμε όταν είχαμε κάποια γιορτή στο σπίτι" ανέφερε η Κατερίνα Τσούνη.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ