Follow us

Κακοκαιρία - εξπρές σήμερα | Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται κακοκαιρία "εξπρές", που θα κρατήσει για μερικές ώρες.

MissBloom TEAM
bad weather

Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται κακοκαιρία "εξπρές", που θα κρατήσει για μερικές ώρες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερος μέρος της χώρας.

Στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι βαθμιαία από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.


Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς και από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια. Στα βόρεια θα φτάσει τους 19 βαθμούς, στην Κρήτη τους 24 και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ