Follow us

Δήμητρα Ιορδανίδου | Γνωστή μαραθωνοδρόμος η ποδηλάτισσα που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το φορτηγό (εικόνες)

Η Δήμητρα Ιορδανίδου, γνωστή μαραθωνοδρόμος, σκοτώθηκε από φορτηγό ενώ πήγαινε στη δουλειά της στη Θεσσαλονίκη.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Ιορδανίδου

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη το τραγικό δυστύχημα με θύμα την 42χρονη μαραθωνοδρόμο και αθλήτρια του Τριάθλου Δήμητρα Ιορδανίδου, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό, λίγο πριν τελειώσε την πρωινή της προπόνηση με το ποδήλατο, στην Τούμπα.

Η 42 ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διασωληνώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, ωστόσο είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διακομίσθηκε.

Πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα

Ήταν λίγο πριν τις 8 το πρωί στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου, στην Τούμπα, όταν το ποδήλατο της Δήμητραας καρφώθηκε- υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες - κάτω από τα λάστιχα του φορτηγού, με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό της.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, η οποία είδε το τραγικό δυστύχημα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της, το θύμα - το οποίο γνώριζε - ​​​​​​ακολουθούσε καθημερινά το ίδιο δρομολόγιο, σ΄ έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr, η 42χρονη διέσχιζε τη Γρηγορίου Λαμπράκη με ποδήλατό της και τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού πήγε να στρίψει επί της Αγίου Δημητρίου την παρέσυρε, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να εγκλωβιστεί κάτω από το όχημα.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ