Follow us

Αυτός είναι ο τέταρτος σκηνοθέτης και ηθοποιός που ερευνά ο εισαγγελέας για σεξουαλική κακοποίηση (εικόνες)

Πρόκειται για τον 40χρονο ηθοποιό, σκηνοθέτη, μουσικό και ιδιοκτήτη σχολής υποκριτικής Λ. Φ., που στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "10η Εντολή".

MissBloom TEAM
κακοποίηση

Δεν έχει τέλος η μακρά - όπως αποδεικνύεται λίστα - των καταγγελιών γυναικών ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από άνδρες συναδέλφους τους .

Μετά τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη και τον σεναριογράφο Αλέξανδρο Κακαβά, σε βάρος του οποίου εκρεμμεί εισαγγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για σεξουαλική παρενόχληση, μια τέταρτη υπόθεση βιασμού δύο νεαρών γυναικών, σε ηλικία 15 και 14 χρονών αντίστοιχα, απασχολεί την ελληνική δικαοσύνη.

Ο λόγος για τον 40χρονο ηθοποιό, σκηνοθέτη, μουσικό και ιδιοκτήτη σχολής υποκριτικής Λ. Φ., που στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "10η Εντολή", στην οποία τον έχουμε δει τόσο σε πρωταγωνιστικό ρόλο όσο και σε guest εμφανίσεις. Ο ίδιος, συμμετείχε συνολικά σε 5 επεισόδια του τρίτου κύκλου, το 2007.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ