Follow us

Problem Solved | Στέγνωμα ρούχων τον χειμώνα εύκολα, γρήγορα και υγιεινά

Βρήκαμε τη λύση που θα σου λύσει τα χέρια.

MissBloom TEAM
άπλωμα ρούχα iStock

Και ενώ το φθινόπωρο σιγά σιγά δίνει τη θέση του στον χειμώνα, όπως και τα πιο ελαφριά ρούχα στα ζεστά πουλόβερ και τα πιο βαριά παλτό που εδώ και καιρό λαχταρούμε να φορέσουμε, η ανησυχία σου είναι μία. Πώς θα στεγνώνουν τα ρούχα κατά τη διάρκεια της εποχής όπου η υγρασία είναι συχνός επισκέπτης και μάλιστα με υγιεινό τρόπο. Τι κι αν σου λέγαμε πως έχουμε βρει τη λύση στο πρόβλημά σου, ώστε το στέγνωμα να γίνεται παιχνιδάκι, παρά τη δυσκολία της συγκεκριμένης πρόκλησης, σε σημείο που θα αναρωτιέσαι γιατί τόσο καιρό δεν έχεις κάνει την παρακάτω αλλαγή στη ζωή σου;

Η έντονη καθημερινότητα, οι απαιτήσεις της δουλειάς σου και οι υποχρεώσεις της οικογένειάς σου πρέπει να σε βρίσκουν πάντα σε ετοιμότητα, συνεπώς τα φρεσκοπλυμμένα και άμεσα στεγνά ρούχα δεν πρέπει να είναι για σένα μία ακόμα δύσκολη εξίσωση. Γι'αυτό και η Inventor με τη μεγάλη γκάμα έξυπνων αφυγραντήρων ίσως είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου. Αν λοιπόν η καθημερινότητά σου θυμίζει αρκετά το παραπάνω σενάριο, η επιλογή σου μοιάζει μονόδρομος και ακούει στο όνομα Atmosphere XL.

Στέγνωμα ρούχων σε χρόνο dt

Ανάμεσα στις λειτουργίες του αφυγραντήρα Atmosphere XL που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν, εκείνη που θα γίνει αυτόματα ο καλύτερος φίλος σου, είναι το Dryer, αφού θα σου εξασφαλίσει στεγνά ρούχα, ενώ παράλληλα θα ενισχύει τη φρεσκάδα του αέρα, ανανεώνοντάς τον, τη στιγμή που εσύ ασχολείσαι με άλλα πράγματα. Χωρίς να αφήνεις στον καιρό να επιλέξει αυτό που θα φορέσεις, είναι σα να έχεις όλες τις επιλογές στα χέρια σου, με τη βοήθεια του πιο έξυπνου αφυγραντήρα. Και η εξυπνάδα αυτή εντοπίζεται στο γεγονός πως το μηχάνημα περιστρέφεται 360 μοίρες, καταλαβαίνοντας πού βρίσκονται τα βρεγμένα ρούχα και κατευθύνοντας τον αέρα προς το σημείο που χρειάζεται.

Problem Solved | Στέγνωμα ρούχων τον χειμώνα εύκολα, γρήγορα και υγιεινά

Οφέλη & Υγιεινή διαδικασία

Μην ξεχνάμε, όμως, πως ο αφρυγαντήρας Atmosphere XL αποτελεί τον απόλυτο καθαριστή αέρα, πράγμα που σημαίνει πως η καθαρή ατμόσφαιρα είναι δεδομένη. Επιπλέον, τα οφέλη που σου προσφέρει σε ό,τι αφορά τη θέρμανση είναι απρόσμενα, αφού εξασφαλίζει στον χώρο καλύτερη απόδοση και κατ'επέκταση οικονομία. Λάβε υπόψη σου πως η υγρασία φέτος τον χειμώνα δεν θα σε επισκεφθεί, επομένως η συντήρηση του σπιτιού και ειδικότερα το βάψιμο των τοίχων θα αργήσει αρκετά. Πέρα όμως από την ταχύτητα και την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεις με τον αφυγραντήρα Atmosphere XL, το σημαντικότερο σε ό,τι αφορά το στέγνωμα των ρούχων είναι ότι γίνεται με τον πιο υγιεινό τρόπο που αποδίδεται στα φίλτρα HEPA και ενεργού άνθρακα που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού από τα ανεπιθύμητα αιωρούμενα σωματίδια. Ειδικότερα, το απόλυτα εξελιγμένο σύστημα 4 TOTAL CLEAN που αποτελείται από την επαναστατική Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C, τον Ιονιστή, το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA και τον Αισθητήρα PM2.5 & Δείκτη Ποιότητας Αέρα του αφυγραντήρα & καθαριστή αέρα σού προσφέρουν άμεσα αποστειρωμένα ρούχα, κάτι που θα διευκολύνει τη ζωή σου, αν μάλιστα είσαι νέα μαμά. Εξάλλου χάρη στις λειτουργίες του αφυγραντήρα, αποφεύγεις το άπλωμα και το "κάψιμο" με το σίδερο που θα σου στερούσαν χρόνο, όπως και γλιτώνεις την υγρασία αλλά και τα μικρόβια που έχει ο αέρας στο εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον, δεν θα πιστεύεις τη μυρωδιά που θα έχουν τα ρούχα σου, αφού θα παραμένουν μυσχομυριστά ακόμα κι αν το στέγνωμα πραγματοποιηθεί σε έναν κλειστό χώρο.

inventor

Για να μην το ξεχάσεις

Και ακόμα κι αν ξεχάσεις να το ενεργοποιήσεις, η λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης που λειτουργεί μέσω wi-fi, σού δίνει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι, ανάλογα με το πρόγραμμά σου.

inventor

Πάρε μία γεύση από τη διαδικασία και μάθε τα απλά βήματα:

1. Τοποθετείς την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα μικρό δωμάτιο (με κλειστή πόρτα).

2. Ενεργοποιείς το πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων με το πάτημα ενός κουμπιού.

3. Ο αέρας που εξέρχεται από τη συσκευή θα στεγνώσει τα ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενισχύοντας την αίσθηση φρεσκάδας και διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό!

Τώρα αναρωτιέσαι κι εσύ πώς ζούσες τόσο καιρό χωρίς τον αφυγραντήρα της Inventor;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ