Follow us

Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Λάσκος - Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Κώστα Λάσκου ήταν στις σειρές "Παρουσιάστε" και "Άγριες Μέλισσες".

MissBloom TEAM
Κώστας Λάσκος

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα. Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Σε αυτήν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η κηδεία θα γίνει σε κλειστό κύκλο, ενώ η οικογένεια του καλλιτέχνη παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ.

"Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγαλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θεατρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογραφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργατης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομειου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς" έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μπιμπίλας.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ