Follow us

Σοκάρει η Πηγή Δεβετζή | "Μου έκανε μεγάλο κακό ο πρώην άνδρας μου - Με εκμεταλλεύτηκε" (Εικόνες)

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Πηγής Δεβετζή - Γιατί τον έχει "εξαφανίσει" από τη ζωή της.

MissBloom TEAM
Πηγή Δεβετζή NDP

Για όσα βίωσε στο παρελθόν της κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου της, μίλησε η Πηγή Δεβετζή, η οποία συμμετέχει στο J2US.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε για την ανάγκη της να μην έχει καμία επαφή με τον πρώην σύζυγό της, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί! Όπως επεσήμανε η ίδια: "Από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω καμία φωτογραφία, καμία επαφή.

Δεν θέλω να τον ξαναδώ! Γιατί δεν πέρασα καλά. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Τον έχω συγχωρήσει πια, αλλά μου πήρε χρόνο για να το κάνω. Έπαιρνα διακρίσεις, μετάλλια, αλλά ήταν τόσο μπερδεμένα τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή που δεν τα χαιρόμουν".

Η ίδια συνέχισε λέγοντας:

"Ακόμα και το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν το χάρηκα, γιατί σκεφτόμουν ότι θα γυρίσω σπίτι και θα τσακωθώ. Θεωρώ ότι με εκμεταλλεύτηκε. Εξαιτίας αυτού του ανθρώπου σταμάτησα να μιλάω με τον πατέρα μου για πέντε μήνες. Μη με ρωτήσεις τι και πώς. Δεν έχει σημασία. Στο λέω και συγκινούμαι γιατί τον πατέρα μου τον έχασα νωρίς από καρκίνο και με πληγώνει αφάνταστα η σκέψη ότι αυτός ο άνθρωπος με έκανε να μην του μιλάω".

"Είναι κάτι που έχω μετανιώσει χίλιες φορές. Μου έχει κάνει μεγάλο κακό. Φαντάσου ότι χωρίσαμε και σε μία μέρα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι. Όταν μετά από μερικές μέρες πήγα να πάρω τα υπόλοιπα, είχε αλλάξει την κλειδαριά για να μην μπορώ να μπω. Έχει ακόμα στο σπίτι του φωτογραφίες μου, αναμνηστικά από ταξίδια που είχα κάνει, βραβεία. Γι’ αυτό σου λέω ότι μου έχει κάνει μεγάλο κακό. Παρ’ όλα αυτά τον έχω συγχωρέσει".

Aκόμα η γνωστή αθλήτρια εξομολογήθηκε ότι την έχουν εκμεταλλευτεί πολλοί από τους πρώην συντρόφους της:

"Οι περισσότεροι ήθελαν το κορμί μου και δεν νοιάζονταν για τον ψυχικό μου κόσμο. Όσο δυναμική φαίνομαι, τόσο ευαίσθητη είμαι στην πραγματικότητα. Μου αρέσει να είμαι συντηρητική στη σχέση μου και όταν είμαι με κάποιον αφοσιώνομαι σ’ αυτόν. Αυτό που μου έχει επισημάνει ο ψυχολόγος μου είναι ότι μπορεί να πιστεύω στον εαυτό μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά –για αυτό και μπορούσα να μπω σε ένα στάδιο και να κάνω ένα άλμα που θα μου χάριζε ένα μετάλλιο– αλλά δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση στην προσωπική μου ζωή. Είναι ένα κομμάτι που δούλεψα πολύ, μέχρι να φτάσω στο σημείο να πιστέψω ότι μπορώ να γίνω μια καλή σύντροφος και ότι στο κάτω κάτω δεν μου λείπει τίποτα.

Ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της

Η Πηγή Δεβετζή παντρεύτηκε τον Γιώργο Πούλο το 2006 με πολιτικό γάμο, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει από το 2000.

Πριν χωρίσουν, το ζευγάρι χώριζε τον χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, καθώς εκεί η Πηγή διατηρεί το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ενώ μαζί με τον πρώην σύζυγό της είχαν ανοίξει μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

Μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της στο Celebrity Life Game το 2018, η Πηγή Δεβετζή ανέφερε πως απλά ανακατεύεται να μιλά για εκείνον αφήνοντας έτσι υπόνοιες πως την εκμεταλλεύτηκε.

"Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου! Δυστυχώς ήμασταν και συνεργάτες, δηλαδή αυτός ήταν… Δεν είχα καλή τύχη σε αυτό το πράγμα, γι’ αυτό ανακατεύομαι όταν μιλάω γι’ αυτό.

Ότι κατάφερα το κατάφερα μόνη μου, με τη βοήθεια του προπονητή μου και μόνο. Έλεος δηλαδή! Κατά κάποιο τρόπο με εκμεταλλεύτηκε. Δεν υπάρχει λόγος να τα πω".

Περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ