Follow us

Αντετοκούνμπο | "Θα είμαι ο πιο... όμορφος πρόεδρος των ΗΠΑ - Το επικό σχόλιο του Μπάιντεν" (εικόνες - βίντεο)

"Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων", είπε ο Τζο Μπάιντεν στα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

MissBloom TEAM
Γιάννης Αντετοκούνμπο Twitter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του, Θανάσης, αλλά και όλη η ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν χθες στον Λευκό Οίκο για την καθιερωμένη συνάντηση και βράβευση με των Πρωταθλητών του ΝΒΑ από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν.

Η εν λόγω επίσκεψη βεβαίως είχε κι έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα, μιας και ήταν η πρώτη ομάδας του ΝΒΑ στον Λευκό Οίκο έπειτα από πέντε χρόνια, καθώς οι προηγούμενοι πρωταθλητές της κορυφαίας μπασκετικής Λίγκας του πλανήτη είχαν αρνηθεί να συναντηθούν με τον προηγούμενο Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Όπως είπε με χιούμορ μάλιστα ο "Greek Freak", ήταν τόσο ενθουσιασμένος που θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές και θα είναι... ο πιο όμορφος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. Με τον Γιάννη συμφώνησε και ο αδερφός του Θανάσης.

Μπάιντεν σε Αντετοκούνμπο: Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων

Ο Τζο Μπάιντεν συνεχάρη τόσο την ομάδα του Μιλγουόκι, όσο και τον Έλληνα super star για την κατάκτηση του τίτλου.

"Είναι τιμή να φιλοξενούμε τους Πρωταθλητές του ΝΒΑ της σεζόν 2020/21, Μιλγουόκι Μπακς. Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τίτλου, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους φιλάθλους. Στους Τελικούς ήσασταν πίσω με δύο ήττες, αλλά δεν σταματήσατε να πιστεύετε και να παλεύετε. Συγχαρητήρια σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα για τη φετινή σεζόν. Καλή τύχη", ανέφερε αρχικά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ