Follow us

Μειώνεται ο αριθμός των πελατών σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα – Στο τραπέζι νέοι περιορισμοί για ανεμβολίαστους

Ένας πελάτης ανά 7 τ.μ από τα 2 τ.μ. που ισχύει μέχρι σήμερα στα καταστήματα. Σενάριο για lockdown στους ανεμβολίαστους. Θα μετακινούνται μόνο σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

MissBloom TEAM
super market iStock

Μια σειρά από νέα μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα με στόχο την περαιτέρω προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά και την ενίσχυση των νοσοκομείων που δέχονται ασφυκτική πίεση από την πανδημία.

Οι ειδικοί πιθανότατα θα εισηγηθούν την μείωση του αριθμού των πελατών σε λιανεμπόριο και σούπερ μάρκετ, θα ακολουθήσει η επιστράτευση των ιδιωτών γιατρών, ενώ στο τραπέζι εξετάζεται το ενδεχόμενο νέων περιορισμών για τους ανεμβολίαστους.

Η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους αναζητούν τρόπους προκειμένου να περιορίσουν την έξαρση της πανδημίας, χωρίς να κλείσει η οικονομία αλλά και να μην πειραχτούν οι ελευθερίες των εμβολιασμένων, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός.

Ωστόσο η επιδείνωση που παρουσιάζουν οι "σκληροί" δείκτες (εισαγωγές, διασωληνωμένοι και θάνατοι) σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν κυρίως στην βόρεια Ελλάδα, προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία τόσο στο Μαξίμου όσο και στο υπουργείο Υγείας ενόψει του χειμώνα που έρχεται.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ