Follow us

Νέα μέτρα μετά την εκτόξευση των κρουσμάτων | Υποχρεωτική τρίτη δόση για τους 65+, lockdown ανεμβολίαστων, τηλεργασία

Νέα μέτρα συζητά η κυβέρνηση με ολικό "μπλόκο" στους ανεμβολίαστους μεταξύ άλλων.

MissBloom TEAM
athens iStock

Πιο κοντά στη λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού φαίνεται πως βρίσκεται η κυβέρνηση, ενόψει και της συνεδρίασης της επιτροπής των ειδικών, μεθαύριο, Τετάρτη.

Υπό την ασφυκτική πίεση της δυσμενούς εξέλιξης της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα, που έχει σοβαρές απολήξεις στο σύστημα Υγείας, με τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους να αυξάνονται καθημερινά, η κυβέρνηση έχει στο "τραπέζι" νέα μέτρα και περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους.

Η κυβέρνηση επιμένει πως καθολικό lockdown δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά, ενώ ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση σε χθεσινή συνέντευξή του, τόνισε ότι "καθολικές οριζόντιες απαγορεύσεις δεν πρόκειται να υπάρξουν, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο απέναντι στους συμπολίτες μας που εμβολιάστηκαν και έχουν κάθε δικαίωμα να απαιτούν να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους".

"Μικρές σημειακές παρεμβάσεις θα μπορούσαν ενδεχομένως να αξιολογηθούν, πρέπει εντούτοις να κατανοήσουμε ότι πλέον, κανένα μέτρο δεν είναι σε θέση να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τον ιό, εκτός από το εμβόλιο", σημείωσε ο κ. Γεραπετρίτης.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ