Follow us

Χαλάνδρι | Απολογείται σήμερα η 49χρονη Αλβανίδα εικαστικός που πυροβόλησε τον 68χρονο - Αρνείται ότι έστησε ενέδρα

Ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο, στο Χαλάνδρι.

MissBloom TEAM
Κλοντιάνα Τσέλο Facebook

Ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο, στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Η 49χρονη και το θύμα είχαν χρόνια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους.

Η Αλβανίδα εικαστικός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος της άσκησε δίωξη.

Κατά τη μεταφορά της στο γραφείο του εισαγγελέα, την Παρασκευή, η 49χρονη φώναξε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους, οι οποίοι την περίμεναν έξω από το κτίριο της οδού Ευελπίδων: "Βίαζε το παιδι μου για πεντε χρονια και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό δικαιοσυνης για αναφορά".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ