Χαλάνδρι | Απολογείται σήμερα η 49χρονη Αλβανίδα εικαστικός που πυροβόλησε τον 68χρονο - Αρνείται ότι έστησε ενέδρα

Ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο, στο Χαλάνδρι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο, στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Η 49χρονη και το θύμα είχαν χρόνια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους.

Η Αλβανίδα εικαστικός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος της άσκησε δίωξη.

Κατά τη μεταφορά της στο γραφείο του εισαγγελέα, την Παρασκευή, η 49χρονη φώναξε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους, οι οποίοι την περίμεναν έξω από το κτίριο της οδού Ευελπίδων: "Βίαζε το παιδι μου για πεντε χρονια και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό δικαιοσυνης για αναφορά".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Tags