Follow us

Πήρε νέα προθεσμία η εικαστικός | "Ο εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος, έχει πλαστό πτυχίο", φώναζε (εικόνες)

Στον ανακριτή η 49χρονη Αλβανίδα εικαστικός, που πυροβόλησε 68χρονο τον γιατρό στο Χαλάνδρι. Ελαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

MissBloom TEAM
Κλοντιάνα Τσέλο Facebook

Το κατώφλι του γραφείου της 11ης ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Δευτέρας η εικαστικός, η οποία πυροβόλησε 68χρονο τον γιατρό μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους στο Χαλάνδρι. Η 49χρονη ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Κατά τη μεταγωγή της, η 49χρονη φώναξε: "Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου".

Εξερχομένη από τα δικαστηρία της Ευελπίδων, είπε προς τους δημοσιογράφους: "Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν. Να κοιτάξουμε τη συμμορία των ηλικιωμένων".

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη εικαστικός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ