Follow us

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή τένις που αποπλανούσε ανήλικες (εικόνες)

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 34χρονου προπονητή τένις, Χρήστου Δερβένη, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες.

MissBloom TEAM
tennis iStock

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα Δευτέρα τις φωτογραφίες του προπονητή τένις ο οποίος κατηγορείται πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες μαθήτριές του.
Πρόκειται για τον Χρήστο Δερβένη, που έχει γεννηθεί στις 3 Οκτωβρίου 1987.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή τένις που αποπλανούσε ανήλικες (εικόνες)

Ο προπονητής τένις έχει προφυλακιστεί.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 09:00 ώρα της 15-1-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δεερβένης

"Έκανα ένα λάθος"

Ο 35χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του για κατηγορίες που αφορούν αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών, τα έτη 2015 και 2020.

Ο προπονητής οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή το μεσημέρι τη περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του μετά από καταγγελία της μίας από τις δύο παθούσες, ο 35χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με το κορίτσι που τον κατήγγειλε, οι σε βάρος της πράξεις του κατηγορούμενου διήρκεσαν επί δύο χρόνια. Η δεύτερη παθούσα, ενήλικη σήμερα, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι επί τουλάχιστον πέντε χρόνια ο προπονητής την αποπλανούσε.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, φέρεται να αναφέρεται σε "λάθος" που έκανε, ζητώντας να πληρώσει "για αυτά που πραγματικά έκανε και όχι για αυτά που του αποδίδονται".

Στο στόχαστρο των Αρχών για 2,5 μήνες

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, τον συνέλαβαν την περασμένη Παρασκευή, όταν δυο αθλήτριες του ηλικίας 16 και 20 ετών, αποκάλυψαν την δράση του.

Ο 35χρονος προπονητής τένις σε σύλλογο των Βορείων Προαστίων φέρεται να είχε πάθος με τα ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, ο 35χρονος βρισκόταν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, τουλάχιστον 2,5 μήνες.

Αφορμή στάθηκαν οι αρχικές καταγγελίες των γονιών του 15χρονου κοριτσιού, δίχως σε πρώτη φάση να ασκηθεί δίωξη στον προπονητή, μετά από μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του κοριτσιού, το οποίο κλείστηκε στον εαυτό του και δεν ήθελε να συνεχίσει το τένις.

TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ