Follow us

Το νέο Pop-Up Store Ιmaginarium ήρθε στη Γλυφάδα είναι σίγουρα το όνειρο κάθε παιδιού

Το νέο κατάστημα του αγαπημένου brand παιχνιδιών, άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Γλυφάδας.

MissBloom TEAM
imaginarium

Tο αγαπημένο brand παιχνιδιών Imaginarium μετά τα δύο corner στα καταστήματα Lapin MagicLand σε Μελίσσια και Κηφισιά κατακτά τη Γλυφάδα με ένα υπέροχο pop-up shop αλλά και ένα corner μέσα στο κατάστημα Lapin MagicLand ! Γεμάτο χρωματιστά παιχνίδια που θα κάνουν τις στιγμές μαγικές και ξεχωριστές, το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Γλυφάδας και σας περιμένει να το ανακαλύψετε.

Η συλλογή της Imaginarium ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια στην Σαραγόσα της Ισπανίας εμπνευσμένη από την αγάπη των μικρών μας για στιγμές χαράς και παιχνιδιού. Στόχος του brand ήταν και είναι, να δημιουργεί παιχνίδια διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα, όπως είναι ο KicoNico, το χαρακτηριστικό λούτρινο ποντικάκι της Imaginarium. Ο KicoNico είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι, ίσως το ένα του αυτάκι να είναι μικρότερο και να έχει ένα μικρό μπάλωμα στο χέρι μα είναι μοναδικός, έχει ατέλειες και ταυτόχρονα είναι χαρούμενος. H Imaginarium δημιουργεί παιχνίδια που εκπαιδεύουν τους μικρούς μας φίλους στη διαφορετικότητα, στις αξίες, ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα, αυξάνουν τις δεξιότητες αλλά και διασκεδάζουν.

Ο KicoNico είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι, ίσως το ένα του αυτάκι να είναι μικρότερο και να έχει ένα μικρό μπάλωμα στο χέρι μα είναι μοναδικός, έχει ατέλειες και ταυτόχρονα είναι χαρούμενος. H Imaginarium δημιουργεί παιχνίδια που εκπαιδεύουν τους μικρούς μας φίλους στη διαφορετικότητα, στις αξίες, ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα, αυξάνουν τις δεξιότητες αλλά και διασκεδάζουν.

Το νέο Pop-Up Store Ιmaginarium ήρθε στη Γλυφάδα είναι σίγουρα το όνειρο κάθε παιδιού

Οι χαρακτηριστικές πόρτες που μοιάζουν με καμάρες προσκαλούν μικρούς αλλά και μεγάλους να ανακαλύψουν έναν νέο μαγικό κόσμο. Στη συλλογή της Imaginarium θα βρείτε πέρα από παιχνίδια και διακοσμητικά χώρου, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους και θα γίνουν το απόλυτο δώρο. Η Imaginarium βρίσκεται κοντά μας μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Lapin House στο www.lapinkids.com αλλά και στο νέο κατάστημα που θα βρίσκεται μέχρι και τα τέλη του χειμώνα στην περιοχή της Γλυφάδας έτοιμο να σας υποδεχτεί.

Tips for gifts: Τα δικά μας αγαπημένα παιχνίδια ήταν φυσικά ο KicoNico, το τηλεσκόπιο αστρονομίας, η ξύλινη κουζίνα με όλα τις τα σύνεργα αλλά και το σετ μοντελισμού που μπορείς να ζωγραφίσεις τους δικούς σου δεινόσαυρους.

Μπείτε κι εσείς στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού με μια επίσκεψη στο limited pop up store Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24, Γλυφάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ