Follow us

Αυστρία | H πρώτη χώρα που ανακοίνωσε εθνικό lockdown και για εμβολιασμένους- Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους

To lockdown στην Αυστρία θα ισχύσει από τη Δευτέρα και για το πολύ 20 ημέρες. Υποχρεωτικός εμβολιασμός από 1η Φεβρουαρίου. Ενδεχόμενο lockdown και στη Γερμανία.

MissBloom TEAM
lockdown iStock

Η Αυστρία είναι η πρώτη χώρα της δυτικής Ευρώπης που επιβάλλει και πάλι ολικό, εθνικό lockdown, το οποίο περιλαμβάνει και τους εμβολιασμένους πολίτες, για την αντιμετώπιση της αναζωπύρωσης της επιδημίας της Covid-19 και θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για το σύνολο του πληθυσμού από την 1η Φεβρουαρίου.

Το ολικό lockdown θα ισχύσει αρχικά για 10 ημέρες και θα διαρκέσει το πολύ 20 ημέρες, ανακοίνωσε ο καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τυρόλο, έπειτα από συνομιλίες με τους κυβερνήτες των περιφερειών.

Ο αυστριακός καγκελάριος ανακοίνωσε επίσης την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού από την 1η Φεβρουαρίου. Αν και όλο και περισσότερες χώρες επιβάλλουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού για ορισμένες κατηγορίες, όπως το υγειονομικό προσωπικό, ελάχιστες χώρες στον κόσμο έχουν επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο σύνολο του ενήλικου πληθυσμού.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ