Follow us

Girl tech | Ξέρω τι θέλεις να πάρεις φέτος στην Black Friday

Το θέμα είναι... θα τα προλάβεις;

GIRL ONLINE SHOPPING

Αν από όλα τα "ξενόφερτα" έθιμα έπρεπε να διαλέξω το αγαπημένο μου, αυτό θα ήταν η Black Friday (όχι, δεν είχαμε και στο χωριό μου αλλά δεν βλέπω και πού είναι το πρόβλημα με αυτό).

Black Friday αλά Ελληνικά

Συνοπτικά λοιπόν και όπως έμαθα και εγώ πριν από μερικά χρόνια, Black ονομάζεται η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά καθόλου "black" δεν είναι και σίγουρα δεν χρειάζεται να τα βάψεις μαύρα όταν έρθει. Η σκούφια της κρατά από τις μακρινές ΗΠΑ όπου έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες ως μία ημέρα προσφορών. Ουπς, είπα "προσφορών"; Πού ήταν αυτό το έθιμο τόσα χρόνια;

Η φάση είναι "το αφεντικό τρελάθηκε"

Και μαζί του και εμείς μιας και εδώ και μερικά χρόνια ο θεσμός αυτός που έγινε λατρεία, έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και σαν σωστή δυτική χώρα που σέβεται τον εαυτό της, την έχουμε υιοθετήσει και εμείς (ξέρω ξέρω, όταν εμείς γεννούσαμε τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό η Αμερική δεν είχε καν ανακαλυφθεί κλπ, κλπ).

Η αγαπημένη μου "αμερικανιά" ever!

Υπάρχει λοιπόν τίποτα καλύτερο από αυτές τις "αναγκαστικές" προσφορές, αυτές τις θεσμοθετημένες εκπτώσεις που ισχύουν για μια ημέρα σε όλα τα καταστήματα; Ναι. Οι θεσμοθετημένες εκπτώσεις που κρατούν για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Πρόκειται για μια total black εβδομάδα

Τουλάχιστον αυτό ισχύει στα Public, όπου η Black Friday 2021 ονομάζεται έτσι θα λέγαμε για τυπικούς μάλλον λόγους και αν θα θέλαμε να είμαστε ρεαλιστές, θα την αποκαλούσαμε Black Week. Η αλήθεια όμως είναι πως οι τιμές των προϊόντων τους έχουν ξεφύγει κατά πολύ από τα "ρεαλιστικά" επίπεδα, οπότε θα συμβαδίσουμε και εμείς με τους σουρεάλ Public ρυθμούς. Φέτος τα Public μαζί με τα Media Markt φέρνουν τη μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ!

Μία ίσον καμία και Public ίσον "όλα όσα έψαχνα να βρω"

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν νιώθουμε ότι μας λείπει μόνο ένα πράγμα και σίγουρα όσο περισσότερο αναλύουμε το θέμα στο μυαλό μας, τόσο διογκώνεται και η shopping list μας. Για αυτό εγώ φέτος αποφάσισα η ημέρα αυτή να με βρει πλήρως οργανωμένη, πήρα μολύβι και στυλό και σημείωσα όλα όσα θέλω να αγοράσω. Και η λίστα ήταν μεγάλη. Αλλά η λίστα με τις προσφορές των Public είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Δεδομένων λοιπόν των πραγματικά τρελών προσφορών που κάθε μέρα θα κυριαρχούν στα Public την τρέχουσα εβδομάδα, έχω συγκεντρώσει στη δική μου shopping list όλα όσα χρειάζομαι προκειμένου να τα προμηθευτώ τις ημέρες αυτές. Γιατί- guess what- αν δεν προλάβω, μετά κυριολεκτικά θα τα βάψω μαύρα.

Δεν είναι να παίζει κανείς με τις εκπτώσεις των Public, όλοι το ξέρουν αυτό

Σε ποια είδη θα δούμε τις προσφορές αυτές; Από όσο είδα, σε όλα. Σε είδη τεχνολογίας, σε παιχνίδια, σε βιβλία, σε είδη διακόσμησης σπιτιού και εν ολίγοις σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων του Public. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό μου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια, μιας και δεν θα χρειαστεί να κάνω ημιμαραθώνιο τρέχοντας από μαγαζί σε μαγαζί για να βρω όλα όσα θέλω.

Επίσης, αυτό το περιοριστικό deadline είναι στο μυαλό μου σωτήριο: Πρέπει να έχω καταλήξει ακριβώς στο τι θα αγοράσω μέχρι μια συγκεκριμένη προθεσμία, οπότε η συνήθης αναποφασιστικότητα μου θα μπει σε black list, χάρη στη Black Friday 2021 (ειρωνεία, ε;)

Το σωτήριο είναι ότι οι super (ντούπερ) αυτές εκπτώσεις δεν κάνουν διακρίσεις: Και στα φυσικά καταστήματα των Public και στα online stores, οι τιμές θα είναι εξίσου χαμηλές. Και παρόλο που ανυπομονώ να "επανέλθω" στην εμπειρία του παραδοσιακού, σωστού και ορθόδοξου shopping therapy, η αλήθεια είναι πως ακόμη προτιμώ αυτό που μπορεί να γίνει από την ασφάλεια του σπιτιού μου.

Ωστόσο, από όσο τσέκαρα, το Public έχει φροντίσει να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας στα φυσικά καταστήματα, οπότε ενδεχομένως να επιχειρήσω μια "εξέγερση" στους αγαπημένους μου ορόφους.

Ξέρω τι θέλεις να πάρεις φέτος στην Black Friday 2021 του Public: Ας ρίξουμε μια αναλυτική ματιά

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Επειδή το Netflix&Chill που έγινε "μάστιγα" στην καραντίνα, καλά κρατεί για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου, στις πρώτες θέσεις της λίστας μου μπήκε η αγορά μιας νέας τηλεόρασης.

Οι επιλογές πολλές, αλλά οι μία από τις τρεις κορυφαίες στις οποίες κατέληξα είναι η Τηλεόραση Arielli LED 32" HD Ready 32AT204, καθώς έχει απίστευτη ποιότητα εικόνας με ρεαλιστικά και φωτεινά χρώματα, ενώ μπορώ να τη συνδέσω και με τον υπολογιστή μου. Το καλύτερο; Μπορώ να προβάλλω ταινίες και videos από συσκευές USB σε υψηλή ανάλυση χάρη στη θύρα USB που διαθέτει, ενώ έχει και λειτουργίες Gaming και Cinema Mode με φοβερές δυνατότητες.

Girl tech | Ξέρω τι θέλεις να πάρεις φέτος στην Black Friday

Την καρδιά μου ωστόσο έκλεψε και η Samsung QLED 50" 4K QE50Q60A, με έξυπνο τηλεχειριστήριο αλλά και βάση. Με πολύ κομψό και ντελικάτο φινίρισμα, είναι ένα αληθινό στολίδι για το σαλόνι μου και προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία προβολής.

TV

Τελευταία αλλά σίγουρα όχι καταϊδρωμένη είναι η LG OLED 48" 4K OLED48A16LA, με 100 εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα (ΠΟΣΑ;;;) pixels και 4K UHD (3840 x 2160 pixels) ανάλυση. Με τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, νιώθω κυριολεκτικά σαν να βρίσκομαι σε αίθουσα του σινεμά, ξεχνώντας ότι είμαι στο ταπεινό σαλόνι μου. Τέλος, λάτρεψα και τον σχεδιασμό της που κάνει αμέσως ένα level up στη διακόσμηση του σπιτιού μου.

TV

Φλερτάροντας εδώ και καιρό με την ιδέα αντικατάστασης του παλιού μου κινητού, ξέρω πως η ιδανική στιγμή είναι τώρα, εν όψει της Black Friday. Ε και στα Public βρήκα σε προσφορά το νέο Apple iPhone 12 Mini 5G 64GB Black ή αλλιώς το πιο μικρό, λεπτό, ελαφρύ και και κομψό τηλέφωνο 5G του κόσμου.

Με υπέροχη οθόνη, ταχύτατο επεξεργαστή και το πιο ασφαλές λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας, έχει πάρα πολλές τρομερές δυνατότητες- μεταξύ των οποίων και η αγαπημένη μου: Βγάζει τις πιο επικές selfies χάρη στην TrueDepth Camera 12MP με HDR3.

apple

Σετάκι φυσικά θα πάρω και τα Bluetooth Handsfree Apple AirPods με θήκη φόρτισης σε λευκό χρώμα. Πρόκειται για το πιο "έξυπνο" gadget ever, καθώς "αισθάνονται" ότι βρίσκονται στα αυτιά μου και αρχίζουν αυτόματα την αναπαραγωγή της αγαπημένης μου μουσικής, ενώ εξίσου αυτόματα σταματούν όταν τα βγάζω. Με μπαταρία που αντέχει έως και πέντε ώρες χρήσης, και θήκη-φορτιστή που εγγυάται έως και 3 ώρες χρόνος ομιλίας με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, είναι ό,τι πρέπει για ανέμελα κορίτσια σαν εμένα.

ακουστικά

Τέλος, νομίζω ήρθε η ώρα να αποκτήσω και εγώ το δικό μου smartwatch και μάλιστα όχι ένα οποιοδήποτε: Στο "μάτι" έχω βάλει το Apple Watch Series 3 42mm Aluminum Space Gray Sport Band Black με ενσωματωμένο GPS.

Ανθεκτικό στο νερό μέχρι τα 50 μέτρα, με ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή και και με οθόνη με διπλάσια φωτεινότητα από την προηγούμενη, σίγουρα αξίζει να επενδύσω σε αυτό προτού λήξουν οι προσφορές.

smartwatch
Συντονιστείτε στα Public για περισσότερες προσφορές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ