Follow us

Cup or What? | Το ολοκαίνουργιο στέκι για specialty coffee, healthy πρωινό & ελαφρύ lunch break στα Νότια Προάστια

Η απόλυτη wellness εμπειρία.

MissBloom TEAM
SALAD

Το Cup or What? είναι το ολοκαίνουργιο στέκι για ένα καθημερινό "διάλειμμα ευζωίας" με ποιοτικό καφέ και γευστικά υγιεινά σνακ στην όμορφη και ήσυχη οδό Φοίβης, στο ολοζώντανο κέντρο της Γλυφάδας. Μια ακόμη πρόταση με την σφραγίδα-εγγύηση του Ομίλου Καστελόριζο, που άνοιξε πριν λίγες μέρες για να γίνει η νέα συνήθεια των Νοτίων Προαστίων.

Η wellness εμπειρία ξεκινάει από τον φωτεινό χώρο του Cup or What?, όπου κυριαρχεί το λευκό και οι γήινες ζεστές αποχρώσεις του ξύλου και της ψάθας, μια μίξη σκανδιναβικού design με cool vibes που θυμίζουν Καλιφόρνια. Οι οργανικές γραμμές με καμπύλες, οι αδρές μπεζ τσιμεντοκονίες και τα καταπράσινα φυτά, που βγαίνουν μέχρι το πεζοδρόμιο, με την εμβληματική ελιά που ρίχνει εκεί τη σκιά της, συμπληρώνουν το πολύ σύγχρονο, αλλά ταυτόχρονα φιλικό & ήρεμο feeling.

Στο Cup or What?, τους απολαυστικούς καπουτσίνο, latte και εσπρέσο, είτε ζεστούς είτε freddo, φτιαγμένους από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ της γνωστής εταιρείας Galliano, μπορούν να συνοδεύσουν μια σειρά από χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας: γαλλικά κρουασάν βουτύρου (σκέτα ή με γέμιση, γλυκά και αλμυρά), αφράτα cookies σε διάφορες λαχταριστές γεύσεις και σπιτικά κέικ που μόλις βγήκαν απ’ τον φούρνο, ενώ οι 100% βιολογικές μπάρες δημητριακών (baked, αλλά και raw) είναι φτιαγμένες χωρίς ζάχαρη.

Cup or What? | Το ολοκαίνουργιο στέκι για specialty coffee, healthy πρωινό & ελαφρύ lunch break στα Νότια Προάστια

Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο meeting point για τους αεικίνητους θαμώνες της Γλυφάδας, προσφέρει κι ένα ολοκληρωμένο healthy μενού με την υπογραφή του πάντα δημιουργικού σεφ Βασίλη Καφαλούκου, γεμάτο υγιεινές προτάσεις για ενέργεια και ευεξία όλες τις ώρες της μέρας.

SALAD

Ξεκινήστε νωρίς με μυρωδάτο καφέ Galliano, φρεσκοστυμμένο χυμό φρούτων & λαχανικών ή ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά smoothie. Και συμπληρώστε με ένα από τα μπολ που προτείνουμε για πλήρες comfort πρωινό: "Δημητριακά με σοκολάτα, μακαντέμια και γάλα καρύδας", "Κρέμα Λεμόνι με βρώμη και αμύγδαλα" ή "Γιαούρτι με κομπόστα Ροδάκινο".

SALAD

Για το lunch break επιλέξτε μία από τις πολλές ελαφριές, αν και πολύ γευστικές, σαλάτες, όπως αυτή με "Κινόα, κρέμα ταχίνι, σπανάκι και vinaigrette lime", την κλασσική αγαπημένη Τονοσαλάτα ή ακόμη και τις χορταστικές κρύες "Πένες ολικής με ψητά μανιτάρια και αρακά". Καταπληκτικά είναι και τα σάντουιτς (με κοτόπουλο, τόνο, σολομό, ψητή μελιτζάνα κ.ο.κ.), που προσφέρονται σε επιλογή από λευκή ή πολύσπορη μπαγκέτα, αλλά και σε brios bun.

SMOOTHIES

Επίσης, στο Cup or What? θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την απόλυτη εμπειρία καφέ και στο σπίτι, αφού από εδώ προμηθεύεστε όλα τα μοναδικά χαρμάνια και τους μονοποικιλιακούς καφέδες της Galliano, αλεσμένους ή και σε βολικές κάψουλες!

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η ποιότητα Cup or What? είναι δίπλα σας κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε στα Νότια, παραγγέλνοντας για το σπίτι ή το γραφείο μέσω των δημοφιλών εφαρμογών διανομής e-food και wolt.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ