Follow us

Συγκλονίζει ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ | "Τον πατέρα μου τον σκότωσε το σύστημα που πολεμούσε"

Ο Δημήτρης Καραϊβάζ, γιος του Γιώργου, παραχώρησε συνέντευξη στο International Press Institutete σε ένα αφιέρωμα για τις επιπτώσεις που έχουν οι δολοφονίες δημοσιογράφων στην ελευθερία του τύπου.

MissBloom TEAM
Γιώργος Καραιβάζ Star

Για τον θάνατο του πατέρα του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε ο γιος του αείμνηστου δημοσιογράφου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε δολοφονική ενέδρα κοντά στο σπίτι του, στον Άλιμο.

Ο Δημήτρης Καραϊβάζ, γιος του Γιώργου, παραχώρησε συνέντευξη στο International Press Institute και στον Jamie Wiseman, σε ένα αφιέρωμα για τις επιπτώσεις που έχουν οι δολοφονίες δημοσιογράφων στην ελευθερία του τύπου.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη:

"Τον πατέρα μου τον σκότωσαν τα συστημικά προβλήματα που πολεμούσε"

"Δεν έχουμε ιδέα για το ποια ήταν η αιτία της δολοφονίας. Δεν έψαχνε αυτή τη στιγμή για κάτι συγκεκριμένο, απ’ ό,τι ξέρουμε. Έχει ξαναυπάρξει στο παρελθόν στόχος συμβολαίου θανάτου από τρομοκρατικές οργανώσεις και από μαφιόζους. Όμως σε αυτή τη φάση δεν είχε προσπαθήσει κανείς να τον εκφοβίσει, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν. Ήταν ένα πισώπλατο χτύπημα μεταφορικά και κυριολεκτικά" είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα bloko.gr.

Περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ