Follow us

Με ταξιδεύει και το ταξιδεύω! Και κάποιοι ακόμα λόγοι που αυτό το smartphοne είναι το αγαπημένο μου

Ήμουν από τους πρώτους που δοκίμασαν και γοητεύτηκαν από το foldable Samsung Galaxy Z Flip όταν πρωτο-λανσαρίστηκε. Η νέα εκδοχή του, Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι πλέον εδώ και έσπευσα να την αποκτήσω!

MissBloom TEAM
samsung

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Δεν νομίζω ότι μπορώ πλέον να γυρίσω εύκολα σε μη αναδιπλούμενο smartphone.

Δοκιμάστε να έχετε μαζί σας έστω και για λίγη ώρα ένα κομψό και πρακτικό κινητό σαν το Samsung Galaxy Z Flip3 5G και θα καταλάβετε τι εννοώ. Μπαίνει στην τσέπη του blazer ακόμα και στην back pocket του τζιν, είναι εκεί μέσα στα πιο μικρά βραδινά τσαντάκια, χωράει στην παλάμη σου*. Λύνοντάς σου τα χέρια. Κυριολεκτικά. Όταν ανοίγει, μεταμορφώνεται σε ένα smartphone 5G πλήρους οθόνης, εκπληκτικό από κάθε γωνία. Όσον αφορά τη λειτουργία Flex του, τότε το foldable smartphone της Samsung είναι πραγματικά πολύ πρακτικό. Το τοποθετείς εκεί που θες και το παρακολουθείς να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη σε ό,τι και αν είναι αυτό, από selfie μέχρι hands-free video calls και από το να παρακολουθείς σειρά μέχρι το να χωρίζεις την οθόνη στα δύο και να γράφεις σαν να έχεις ένα μίνι πληκτρολόγιο κάτω και μια μικρή οθόνη πάνω.

Με ταξιδεύει και το ταξιδεύω! Και κάποιοι ακόμα λόγοι που αυτό το smartphοne είναι το αγαπημένο μου

To καλύτερό μου είναι να το έχω μαζί στα ταξίδια μου. Επειδή έχω κάποια εμμονή με το να απαθανατίζω στιγμιότυπα από τις αποδράσεις μου, το Samsung Galaxy Z Flip3 αποτελεί σε όλα τα ταξίδια επέκταση του χεριού μου. Εκπληκτικές λήψεις με τον ευρυγώνιο φακό του, σταθερά video ακουμπώντας το σε επίπεδη επιφάνεια σε λειτουργία Flex (σαν να έχεις τρίποδο), selfie παρεΐστικα και επιτέλους αυθόρμητα, απλά κάνοντάς του ένα σινιάλο με το χέρι, ζουμ σε μακρινά αντικείμενα με υψηλή ανάλυση, ειδικά mode για λήψεις φαγητού, νυχτερινά shooting, hyper lapse βίντεο και πολλά ακόμα το κάνουν έναν υπέροχο συνταξιδιώτη. Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G καταφέρνει όλα τα παραπάνω γιατί διαθέτει τρεις κάμερες: στην εμπρόσθια όψη είναι η διπλή κύρια κάμερα, με μια κάμερα Ultra Wide 12MP και μια κάμερα ευρείας γωνίας 12MP, ενώ η εσωτερική οθόνη έχει μια εμπρόσθια κάμερα 10MP.

samsung

Το νέο όμως Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι βολικό ακόμα και όταν είναι διπλωμένο. Στην εξωτερική του οθόνη 1,9 ιντσών, προβάλλονται ειδοποιήσεις στις οποίες μπορεί κανείς να αλληλεπιδρά. Πλέον ελέγχω τα μηνύματα, παίζω μουσική, τραβώ φωτογραφίες και selfies χωρίς απαραίτητα να πρέπει να ανοίξω το smartphone.

Οι ερωτήσεις όσων με παρατηρούν και μετά κοιτάζουν και το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Z Flip3 5G πέφτουν βροχή. Θαυμάζουν και με ρωτούν για την αντοχή του.

samsung

Ως εξαιρετικά ατζαμής user, είμαι η απόδειξη του πόσο ανθεκτικό είναι. Το φινίρισμα του Galaxy Z Flip3 5G είναι εξοπλισμένο με ανθεκτικά υλικά, για να το βάζουμε στην τσάντα μας με λιγότερη ανησυχία. Η εσωτερική οθόνη είναι φτιαγμένη από εξαιρετικά λεπτό γυαλί- Ultra Thin Glass, ενώ με την προσθήκη της στρώσης πάνελ και της προστατευτικής ταινίας, είναι 80% πιο ανθεκτικό από το προηγούμενο μοντέλο και αντέχει έως και 200.000 αναδιπλώσεις!

Γι' αυτό ξαναλέω. Δύσκολα θα αλλαξοπιστήσω...

Μάθετε περισσότερα εδώ.

*Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες.

Πηγή | Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ