Follow us

Ο Steve McQueen θα παρουσιάσει τη νέα του καλλιτεχνική εγκατάσταση "Sunshine State" στο Ρότερνταμ

MissBloom TEAM
Steve McQueen Splash News/Ideal Image

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και με Turner καλλιτέχνης, Στιβ ΜακΚουίν πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα του εγκατάσταση, "Sunshine State" στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ (IFFR).

Η εγκατάσταση θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Τέχνης Kunsthal στο πλαίσιο της πολυτομεακής ενότητας Rotterdam’s Art Directions, αφιερωμένης σε τολμηρές ταινίες, εγκαταστάσεις, εκθέσεις και live performance.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας εγκατάστασης του Στιβ ΜακΚουίν στην επόμενη έκδοση του IFFR" δήλωσε η διευθύντρια του Φεστιβάλ, Βάνια Καλουτζέρτζιτς.

"Ο ΜακΚουίν είναι ένας εικαστικός καλλιτέχνης και διάσημος σκηνοθέτης που είναι γνωστός για το ισχυρό και ασυμβίβαστο όραμά του και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε σε ένα ευρύ κοινό την ευκαιρία να βιώσει αυτό το πρότζεκτ που του ανατέθηκε πρόσφατα, στο ορόσημο πολιτισμού Kunsthal στο Ρότερνταμ" πρόσθεσε.

Λεπτομέρειες σχετικά με την εγκατάσταση δεν έχουν γίνει γνωστές. Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ αναφέρουν ότι "ο διάσημος σκηνοθέτης και εικαστικός θα εμποτίσει τον εκτεταμένο, κεντρικό χώρο του Kunsthal με ήχο και εικόνα". Το 51ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ θα διεξαχθεί από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ