Follow us

Viral | Οι περιέργοι κανόνες ενός παντρεμένου ζευγαριού που προκάλεσαν αντιδράσεις στο TikTok

Οι απόψεις της Bailey Mcpherson που δεν έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης από την οικογένεια του TikTok.

MissBloom TEAM
Bailey Mcpherson Instagram

Στον κόσμο του TikTok πολλοί είναι οι χρήστες που μοιράζονται τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους, νιώθοντας πως βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Αυτό πρέπει να αισθάνθηκε η Bailey McPherson, όταν αποφάσισε να αναρτήσει 2 βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, κατά τα οποία εξηγούσε τους κανόνες που έχουν θέσει εκείνη και ο σύζυγός της στον γάμο τους. Εκείνο, όμως, που δεν περίμενε είναι οι αναρτήσεις της να γίνουν viral και να δεχθούν χιλιάδες σχόλια, που δεν ήταν σε κάθε περίπτωση θετικά.

Διαβάστε επίσης: Έφηβη που είχε απαχθεί, σώθηκε από το Tik Tok - Το σήμα βοήθειας που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Αρχικά, η Bailey ήδη είχε προϊδεάσει το κοινό πως αυτά που θα έλεγε θα εκνεύριζαν τους περισσότερους, πράγμα που συνέβη. Πιο αναλυτικά, η Mcpherson που έχει το ψευδώνυμο @bmcpher στη δημοφιλή πλατφόρμα, ξεκίνησε λέγοντας πως ούτε η ίδια, ούτε ο σύζυγός της έχουν φίλους του αντίθετου φύλου. Επιπλέον, συνέχισε, υποστηρίζοντας πως δεν τους επιτρέπεται να περνούν χρόνο, ακόμα και στη δουλειά τους, με άτομα του άλλου φύλου. Ενώ όταν πρόκειται να στείλουν ένα μήνυμα σε κάποιο άτομο του αντίθετου φύλου, οφείλουν να ειδοποιήσουν τον/τη σύντροφο γι'αυτό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, με τους χρήστες του TikTok να αποκαλούν τη Mcpherson ανασφαλή και τους κανόνες τους τρελούς. Οι κανόνες αυτοί, βέβαια, δεν είναι περίεργοι για τα πολύ φανατικά χριστιανικά ζευγάρια και μάλιστα αυτός ο τρόπος ζωής είναι διαδεδομένος στην Αμερική και απόλυτα συμβατός με το μανιφέστο του Ευαγγελιστή Billy Graham, πράγμα που εξηγεί γιατί υπήρχαν αρκετοί που συμφωνούσαν μαζί της.

Από τη στιγμή που το TikTok της πήρε φωτιά, με το πρώτο της βίντεο να έχει ήδη ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views, η Bailey αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στον λογαριασμό της και στη συνέχεια ανήρτησε ένα δεύτερο βίντεο με περισσότερους κανόνες.

Σε αυτό ανέφερε πως στη σχέση τους δεν επιτρέπουν τις ταινίες πορνό, όπως και να έχουν ερωτικές σκέψεις για άλλα άτομα. Το εξωφρενικό, βέβαια, ήταν όταν παραδέχθηκε πως έχουν ορκιστεί ο ένας στον άλλο πως θα βάζουν τη σχέση τους πάνω απ΄όλα, ακόμα και από τους γονείς τους.

Στο σημείο αυτό, και αφού υπερασπίστηκε τις θέσεις της και τους κανόνες που έχουν θέσει από κοινού, δήλωσε πως το περίμενε ότι κάποιος που δεν ενστερνίζεται την ίδια πίστη με εκείνους, δεν θα μπορούσε να καταλάβει τον γάμο τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ