Follow us

Ο Brian Cox μίλησε για τους "κακούς χαρακτήρες" που υποδύεται

"Πρέπει να ανακαλύψεις την ανθρώπινη υπόστασή τους… Όλοι ξεκινούν ως άνθρωποι. Γίνονται αποκρουστικοί".

MissBloom TEAM
Brian Cox Splash News/Ideal Image

Ο Μπράιαν Κοξ λέει ότι κάθε "κακός" προέρχεται από έναν άνθρωπο. Σε συνέντευξή του στο "Cigar Aficionado" για το εξώφυλλο του οποίου έχει φωτογραφηθεί, ο ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το να υποδύεται κακούς, τόσο καλά που το κοινό θέλει να τους επευφημεί.

"Πρέπει να ανακαλύψεις την ανθρώπινη υπόστασή τους… Όλοι ξεκινούν ως άνθρωποι. Γίνονται αποκρουστικοί" εξήγησε. Ο Μπράιαν Κοξ έφερε αυτή τη φιλοσοφία στον χαρακτήρα Λόγκαν Ρόι του "Succession".

"Αρχικά έπρεπε να πεθάνει στο τέλος της πρώτης σεζόν" αποκάλυψε. Η σειρά "Succession" του HBO είναι τώρα στην τρίτη σεζόν. Ο ηθοποιός άρχισε να υποδύεται τον χαρακτήρα το 2018. Όσο περισσότερο υποδύεται τον Ρόι, τόσο περισσότερο ο Κοξ βρίσκει τον εαυτό του να συνδέεται μαζί του.

"Ανησυχώ κάπως για αυτόν, γιατί αυτός και εγώ συγχωνευόμαστε καθώς μεγαλώνω… Η γλώσσα μου έχει γίνει πολύ άσχημη" εξήγησε ο 75χρονος ηθοποιός. "Βρίζω περισσότερο από ό,τι έβριζα πριν και γίνομαι λιγότερο ανεκτικός. Αυτό μπορεί να είναι λόγω ηλικίας, αλλά η ανοχή μου είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα τώρα. Ποτέ δεν συμπεριφερόμουν έτσι… Δεν είναι καλή επιρροή" αποκάλυψε.

Ο ηθοποιός έκανε αναφορά σε ακρόαση που ακυρώθηκε και του έσωσε τη ζωή πριν από δεκαετίες. "Ήμουν στο Εδιμβούργο. Θα ταξίδευα για Σαββατοκύριακο" είπε και διευκρίνισε ότι έλαβε ένα σημείωμα ότι ο Σερ Λόρενς Ολίβιε δεν μπορούσε να κάνει την ακρόαση. Ακυρώθηκε και ο Κοξ δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο που συνετρίβη και έχασαν τη ζωή τους όλοι οι επιβάτες του. "Θα ήμουν σε αυτό. Ταράχτηκα από αυτό… Είχα πραγματικό φόβο για τα αεροπλάνα".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ