Follow us

Η συνάντηση της τέχνης με την τεχνολογία

Η LG και το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, φέρνουν στο σπίτι μας ορισμένα από τα διασημότερα έργα τέχνης. Η εξαιρετική συνεργασία παρουσιάστηκε σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση

MissBloom TEAM
Η συνάντηση της τέχνης με την τεχνολογία

"Η τέχνη συναντάει την τεχνολογία". Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της πρωτοποριακής συνέργειας της LG Electronics (LG) και του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή. Μέσα από αυτή τη συνέργεια, δίνεται η δυνατότητα στους λάτρεις των εικαστικών να "φιλοξενήσουν" στο σπίτι τους μερικά από τα διασημότερα έργα τέχνης, τα οποία ανήκουν στη Συλλογή του Ιδρύματος και πλέον θα είναι διαθέσιμα στο Gallery Mode των τηλεοράσεων LG OLED που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2021, αλλά και σε εκείνες που θα κυκλοφορήσουν το 2022. Επιπλέον, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα LG τηλεοράσεων με webOS. Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου εγχειρήματος της LG Electronics, που φιλοδοξεί να συνδυάσει την τέχνη με την τεχνολογία σε διεθνή κλίμακα.

Ανάμεσα στα έργα που στεγάζονται στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή και είναι διαθέσιμα στο Gallery Mode των OLED τηλεοράσεων της LG είναι το "Les Alyscamps” και το "Nature morte à la cafetière” του Vincent van Gogh, το "Portrait de l’artiste regardant par-dessus son épaule” του Paul Cézanne, το "Nature morte aux pamplemousses” του Paul Gauguin, το "Beide gestreift” του Wassily Kandinsky και το "Dynamik eines Kopfes” του Paul Klee. Μάλιστα, το Gallery Mode μπορεί να ενεργοποιηθεί και με φωνητικές εντολές μέσω του ThinQ AI που είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά.

Δες περισσότερα στο Casaviva.harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ