Follow us

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή, μιλάει στην καρδιά όλων μας

Μία βόλτα στο νέο flagship θα αλλάξει τη γνώμη σου για τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα.

MissBloom TEAM
Κωτσόβολος

Μπορεί η μόδα να ήταν πάντα ένας τομέας μέσω του οποίου ένιωθα πως μπορούσα να εκφραστώ, την καρδιά μου όμως είχε κερδίσει από πολύ νωρίς η τεχνολογία. Οτιδήποτε είχε μηχανισμό, ήταν ηλεκτρονικό, είχε φωτεινές ενδείξεις και έμοιαζε να λειτουργεί με έναν τρόπο μαγικό, πάντα με γοήτευε - από τότε που είχα ζητήσει στη μαμά μου σε ηλικία 4 ετών να ανοίξουμε το πλυντήριο για να δω πώς λειτουργεί από μέσα. Έτσι το κάλεσμα στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος που έκανε εγκαίνια στην Αγία Παρασκευή δεν με βρήκε καθόλου αδιάφορη. Το αντίθετο μάλιστα. Και όμως αυτό που αντίκρισα εντέλει ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή, μιλάει στην καρδιά όλων μας

Με τοποθεσία στη Λεωφόρο Μεσογείων και πανεύκολη πρόσβαση - να αναφέρω σε αυτό το σημείο τις 120 διαθέσιμες θέσεις parking και την πρόσβαση για άτομα με αναπηρίες- το νέο κατάστημα Κωτσόβολος έμοιαζε σαν τον απόλυτο προορισμό για τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα, που θα ήθελα να προσφέρω στους αγαπημένους μου και αυτό το συναίσθημα το ένιωσα από την αρχή, βλέποντας την εξωτερική αρχιτεκτονική του κτιρίου.

κωτσοβολος

Στα 3.300 τμ που εκτείνονται σε 3 ορόφους, οι αγορές αναμφίβολα γίνονται με άνεση. Οι μεγάλοι χώροι που αποφεύγουν τον συνωστισμό, σε συνδυασμό με τη μίνιμαλ αισθητική και την τέλεια διαμόρφωση των κατηγοριών, δημιούργησαν την τέλεια εικόνα μιας shopping εμπειρίας.

Οι όροφοι και οι εκπλήξεις τους

Στο ισόγειο, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε χώρους που είναι αφιερωμένοι στα προϊόντα τεχνολογίας, δίνοντας έμφαση στο gaming και καλωσορίζοντας τους tech addicts σε αυτή την υπερσύγχρονη γωνιά, που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

κωτσοβολος
κωτσοβολος

Στη συνέχεια, μπορεί κανείς να δει κάθε επιλογή που σχετίζεται με την ηλεκτροκίνηση και πιο συγκεκριμένα με τα ποδήλατα και τα πατίνια, που πλέον έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Επιπλέον, η μεγάλη έκθεση τηλεοράσεων θα σε πείθει πως σίγουρα χρειάζεσαι μια καινούρια συσκευή για το σπίτι, χάρη στη μεγάλη ποικιλία και τη λεπτομερή παρουσίαση.

κωτσοβολος

Εκείνο όμως που σίγουρα θα βελτιώσει την tech εμπειρία και θα διευκολύνει τη ζωή μας, είναι το Service Point με τις "Kplus" ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κωτσόβολος και το Fix & Go. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείς να επισκευάσεις το smartphone, το laptop ή το desktop του, σε 1 μόλις ώρα, μία αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση που σου δίνει την ευκαιρία ταυτόχρονα να κάνεις τις αγορές σου. Επιπλέον, τα καταστήματα Κωτσόβολος προκειμένου να μειώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακυκλώνουν τις συσκευές τους στο ειδικό σημείο που βρίσκεται στο ισόγειο.

κωτσοβολος

Περνώντας στον 1ο όροφο, έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις έναν τεράστιο αριθμό μικροσυσκευών, οι οποίες είναι χωρισμένες ανά κατηγορία, Επιπλέον, κατά την περιήγησή σου δε φοβάσαι πως θα μείνει χωρίς μπαταρία στο κινητό σου, καθώς στον όροφο αυτό υπάρχει χώρος φόρτισης και μάλιστα με ασφάλεια.

κωτσοβολος

Τέλος, αν είσαι αναποφάσιστη σχετικά με την κουζινομηχανή αλλά και τη μηχανή καφέ που θα επιλέξεις, μπορείς εκτός της ενημέρωσης για το κάθε προϊόν, να δοκιμάσεις τις νέες καφετιέρες, απολαμβάνοντας τον καφέ σε ένα άνετο χώρο.

κωτσοβολος

Όσο για τον 2ο όροφο, μία πλούσια συλλογή από λευκές οικιακές συσκευές θα σε πείσουν πως χρειάζεται να κάνεις ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο σπίτι σου. Με μία μεγάλη έκθεση απορροφητήρων για όλα τα γούστα και τις ανάγκες, αλλά και μία λεπτομερής παρουσίαση για ό,τι πρέπει να έχεις στον κήπο σου, η περιήγηση στον τελευταίο όροφο σε κάνει να νιώθεις "σαν στο σπίτι σου". Επιπλέον, με την "Κουζίνα από την αρχή" γωνιά που υπάρχει στον χώρο, οι experts του καταστήματος μπορούν να σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις από την αρχή την κουζίνα σου, όπως ακριβώς την έχεις ονειρευτεί.

κωτσοβολος

Οι don't miss υπηρεσίες

Εκτός από τις αναρίθμητες επιλογές προϊόντων και τους ειδικούς που περιφέρονται στο χώρο για να σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη επιλογή, εκείνο που θα βελτιώσει ακόμα πιο πολύ την εμπειρία και θα σου γλιτώσει χρόνο, είναι το Quick Point για άμεση παραλαβή εντός ή εκτός του καταστήματος. Όπως επίσης και οι υπηρεσίες Pay Express, Cash Dro (μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών) και, Scan & Go, - όπου με ένα απλό scan το προϊόν εμφανίζεται στο καλάθι και ο πελάτης το αγοράζει από το κινητό του στη στιγμή, το παίρνει και φεύγει!

κωτσοβολος

Εσύ ακόμα να επισκεφθεις το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή;

Info: Λεωφόρος Μεσογείων 448 (στάση ΙΚΑ)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ