Follow us

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη | Ποια είναι η 29χρονη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

Η 29χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών πέθανε το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο - Είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

MissBloom TEAM
Black iStock

Θρήνο και οργή προκάλεσε η νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, αυτή τη φορά, με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως σχετικά με τη βία που δέχθηκε το θύμα να είναι ανατριχιαστικά.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, η 29χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών Τζεβριέ Εδινερλί από την περιοχή Άβαντος μεταφέρθηκε πριν από τρεις ημέρες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με πολύ σοβαρά τραύματα. Η ίδια δήλωσε ότι τραυματίστηκε μετά από πτώση από σκάλες.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κορονοϊό, κάτι που δεν φαίνεται να γνώριζε όταν πήγε στο νοσοκομείο. Γι’ αυτό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Covid.

Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά τελικά η 29χρονη κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

Όπως αναφέρουν τα θρακιώτικα Μέσα Ενημέρωσης και η ΕΡΤ, αποκαλύφθηκε ότι η 29χρονη δεν έπεσε ποτέ από τη σκάλα αλλά ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή που θα δώσει ακόμα περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από το θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό. Η Αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση προκειμένου να δει αν υπήρχε προηγούμενη καταγγελία για βία ή ανάλογο περιστατικό με την άτυχη γυναίκα.

Συνελήφθη ο σύζυγος

Στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε νωρίτερα ο σύζυγος της 29χρονης η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από την Κυριακή, με σοβαρές σωματικές κακώσεις.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 31χρονου, μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της θανούσης, μητέρας τριών παιδιών, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

O σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας, που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών, εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Ξεσπά ο πατέρας της: Δεν γνώριζα τον άντρα της

Απαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 29χρονης, η οποία άφησε την Πέμπτη το βράδυ την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της.

Όπως είπε ο πατέρας της στο star.gr, η νεαρή γυναίκα δεν του είχε πει ποτέ ότι ο 32χρονος σύζυγός της είναι βίαιος και την κακοποιεί.

"Έβλεπα που και που σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό της και μου έλεγε ότι είχε πέσει. Ποτέ δε μου είχε αναφέρει ότι τη χτυπούσε. Αν μου το έλεγε δε θα το άφηνα έτσι", είπε.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ