Follow us

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πανηγυρικά 6ος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Γιατί είναι διπλή η νίκη του απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου

Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Πρόεδρος με 68% απέναντι στον Γ. Παπανδρέου στον β΄ γύρο. Σήμερα στις 11:00 η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Οι πρώτες κινήσεις του.

MissBloom TEAM
Νίκος Ανδρουλάκης Facebook @Νίκος Ανδρουλάκης

Αλλαγή σελίδας και αλλαγή γενιάς στο ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής. Ο 42χρονος ευρωβουλευτής και πολιτικός μηχανικός από την Κρήτη, Νίκος Ανδρουλάκης είναι από το βράδυ της Κυριακής ο νέος πρόεδρος του Κινήματος που μεσουράνησε στη Μεταπολίτευση και σήμερα παλεύει να ξαναβρεί πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Το κλίμα από την εκλογή του ήταν πανηγυρικό, με τις σκηνές έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη και τα συνθήματα "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό" να θυμίζουν τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Σήμερα στις 11:00 το πρωί ο κ. Ανδρουλάκης θα μεταβεί εκ νέου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για την επίσημη παραλαβή και ανάληψη των καθηκόντων του.

Η νίκη του ευρωβουλευτή απέναντι στον πρώην πρόεδρο και τελευταίο πρωθυπουργό της παράταξης, Γιώργο Παπανδρέου, έχει διπλή αξία. Πρώτον γιατί επέβαλλε καθαρά από τον α' γύρο την αλλαγή γενιάς σε ένα κόμμα με γερασμένο στελεχιακό δυναμικό, μια ξεπερασμένη κομματική επετηρίδα και μεγάλους σε ηλικία ψηφοφόρους.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ