Follow us

Πώς θα αποκτήσεις ενυδατωμένο δέρμα και λαμπερό πρόσωπο με ένα μόνο προϊόν

Η δική μου λύση ακούει στο όνομα Amhes και έχει ελληνική υπογραφή.

ενυδατωμένο πρόσωπο iStock

Η ομορφιά δε γνωρίζει από ηλικία και αριθμούς και αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες καταφέραμε να "κατακτήσουμε", κόντρα στον ηλικιακό ρατσισμό που οι προηγούμενες γενιές υφίσταντο. Και όμως, ακόμα, κι αν έχουμε συμφιλιωθεί με τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα και στο πρόσωπό μας, η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε τουλάχιστον να νιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας, όπως συνέβαινε κάποια χρόνια νωρίτερα. Ευτυχώς, ακόμα και σε αυτό εγώ έχω βρει τη λύση με τη χρήση ενός και μόνο προϊόντος που μοιάζει να είναι ικανό να βελτιώσει σε πολλά επίπεδα τη ζωή μου.

Υαλουρονικό Οξύ 101

Δύσκολα να μην έχεις ακούσει για το "θαυματουργό" αυτό συστατικό που βοηθά αρκετά στη λειτουργία του οργανισμού μας. Δεν αποκαλείται τυχαία φύλακας άγγελος, αφού έχει την ικανότητα να σου χαρίσει πλήρη ενυδάτωση στο δέρμα και ένα λαμπερό πρόσωπο, μεταξύ άλλων. Όταν ειδικά συνεργάζεται με τη βιταμίνη C, όπως συμβαίνει στο Atomic Hyaluronic Acid της ελληνικής εταιρείας Amhes, αυτόματα έχεις στο πλευρό σου έναν ισχυρό σύμμαχο. Από την ομορφιά και την αντιγήρανση μέχρι την οστεοαρθρίτιδα και το ουροποιητικό σύστημα, το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στο Atomic Hyaluronic Acid, λειτουργεί ως μαγνήτης για την υγρασία, κάτι που χρειάζεται ο άνθρώπινος οργανισμός.

Πώς θα αποκτήσεις ενυδατωμένο δέρμα και λαμπερό πρόσωπο με ένα μόνο προϊόν

Με λίγα λόγια, το υαλουρονικό οξύ βοηθά τα κύτταρα να διατηρήσουν την υγρασία, όσο το δυνατότερο πιο πολύ με συνέπεια αυτά να βοηθούν το δέρμα μου να παραμένει ενυδατωμένο και να το κάνουν να είναι εξαιρετικά απαλό και λαμπερό, συμβάλλοντας, παράλληλα, στην αντιγήρανση.

1 προϊόν, αρκετά οφέλη

Εκτός των πλεονεκτημάτων που το Atomic Hyaluronic Acid προσφέρει στο δέρμα, έχει τη δυνατότητα να μειώσει την ξηροφθαλμία - ειδικά για εμένα που κάθε μέρα βρίσκομαι μπροστά σε μια οθόνη και στο μπλε φως που αυτή εκπέμπει, αυτο είναι σωστήριο, καθώς συγκρατεί τα υγρά του ματιού.

Επιπλέον, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το υαλουρονικό οξύ μειώνει σε μεγάλο ποσοστό τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας στα γόνατα, ενυδατώνοντας τις αρθρώσεις, βοηθώντας αρκετά στα κινητικά προβλήματα και προσφέροντας ευκινησία και ευλυγισία. Για εμένα, που αθλούμαι συστηματικά, είναι ιδανικό λιπαντικό των αρθρώσεων.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν, όμως είναι και η δράση του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του γαστρεντερικού συστήματος, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία του, αλλά και στην αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας, που είναι ένα σύνηθες φαινόμενο κατά την εμμηνόπαυση.

happy woman

It's science

Όπως πολλοί άνθρωποι αγνοούν, το υαλουρονικό οξύ υπάρχει από τη φύση στο ανθρώπινο σώμα, με τα υψηλότερα επίπεδα συγκέντρωσης, να βρίσκονται στην περιοχή των ματιών και των αρθρώσεων. Μην ξεχνάμε πως ο FDA έχει εγκρίνει σε χειρουργικές επεμβάσεις στα μάτια, τη χρήση υαλουρονικού οξέως ώστε να αποκαθίστανται τα φυσικά υγρά τους. Συνεπώς, η χρήση του θεωρείται απαραίτητη στα σημεία που οργανισμός μας το έχει ανάγκη.

Σειρά Atomic

Κάνοντας μία έρευνα στο site της Amhes, μπορεί κανείς να βρει μία μεγάλη γκάμα συστατικών και βιταμινών που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό, τα οποία υπάγονται στη σειρά Atomic. Σε όλα αυτά τα προϊόντα εντοπίζουμε κοινά σημεία, όπως για παράδειγμα ότι λειτουργούν άμεσα, δεδομένου ότι η απορρόφηση γίνεται μέσω των σιελογόνων αδένων, - και πιο συγκεκριμένα η απορρόφηση αγγίζει το 95% σε αντίθεση με το 15% που προσφέρουν οι κάψουλες - ενώ η ευέλικτη δοσολογία προσφέρει την απαραίτητη ποσότητα για τις ανάγκες του εκάστοτε οργανισμού. Επιπλέον, η υψηλή ποιότητα συστατικών και η υψηλή τελική καθαρότητα είναι οι λόγοι που τα προϊόντα Atomic είναι τόσο δραστικά, με εγγυημένη αποτελεσματικότα. Και φυσικά, η χρήση τους είναι τόσο εύκολη, που δεν αποκλείει καμία ομάδα είτε εκείνη των παιδιών, είτε των ηλικιωμένων.

Η ειδοποιός διαφορά

Και ενώ πολλά αντίστοιχα προϊόντα κατακλύζουν την αγορά, υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος που το Atomic Hyaluronic Acid της Amhes βρίσκεται στην κορυφή. Η 3D τεχνολογία με την οποία έχει δημιουργηθεί η σειρά Atomic προσφέρει 3 σημαντικά οφέλη στη διαδικασία:

1. PERSONALIZATION® | Τι σημαίνει αυτό; Τα Atomic, χάρη στην ευρεσιτεχνία της Amhes Pharma, κατάφεραν να φέρουν τις δοσολογίες όσο πιο κοντά γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά, για πρώτη φορά παγκοσμίως, λόγω του μοναδικού σύστηματος προώθησης των συστατικών με ψεκασμό.

2. PROBIO® TECHNOLOGY | Με σκοπό την ολοκληρωμένη απορρόφηση των συστατικών, τα Atomic συνδυάζουν ταυτόχρονα τη μοναδική τεχνολογία προβιοτικων της Amhes, η οποία επιτρέπει την ισορροπία της χλωρίδας στην στοματική κοιλότητα με αποτέλεσμα την υγεία των σιελογόνων αδένων.

3. HIGH CLEAR® ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ | O SERIUM απιονισμός του νερού χρήσης και η UV απολύμανσή του, επιτυγχάνει υψηλής καθαρότητας τελικού προϊόντος, με καλύτερα αποτελέσματα στον οργανισμό.

Atomic Hyaluronic Acid, είσαι σίγουρα αυτό που έψαχνα. Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ