Η Rita Wilson πρωταγωνιστεί και τραγουδά στην ταινία "Love Is Love Is Love"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ρίτα Γουίλσον ερμηνεύει το θεματικό τραγούδι για την ταινία "Love Is Love Is Love", στην οποία πρωταγωνιστεί. Η Γουίλσον υποδύεται τη Μέρι Κέι, επίδοξη τραγουδίστρια που τραγουδά το "Because Love" στο γεύμα στη μνήμη της φίλης της, Κλερ. "Ο χαρακτήρας που υποδύομαι δεν ηχογράφησε ποτέ άλμπουμ" εξήγησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός.

Η Ρίτα Γουίλσον και η Ροζάνα Αρκέτ όχι μόνο μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας, αλλά δημιούργησαν επίσης "όμορφες" τελετουργίες για να συμμετάσχουν οι συμπρωταγωνίστριές τους πριν από τις συναισθηματικές σκηνές.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της Έλενορ Κόπολα η ταινία "Love Is Love Is Love" αφηγείται τρεις ιστορίες που εξερευνούν την αγάπη, τη δέσμευση και την πίστη μεταξύ ζευγαριών και φίλων. Στην τελευταία ιστορία της ταινίας, μια νεαρή γυναίκα (Μάγια Καζάν) που έχασε πρόσφατα τη μητέρα της συγκεντρώνει μια ομάδα φίλων της μητέρας της (συμπεριλαμβανομένων των Σίμπιλ Σέπερντ, Ρίτα Γουίλσον και Ροζάνα Αρκέτ) για να μοιραστούν αναμνήσεις. Προς μεγάλη της έκπληξη, μαθαίνει πολλά για την προσωπικότητα της μητέρας της μέσα από ειλικρινείς, βαθιές και εκπληκτικές αποκαλύψεις.

"Όλοι έχουμε βιώσει θλίψη και απώλεια στη ζωή μας, αλλά οι ηθοποιοί, όλες συνδεθήκαμε ως γυναίκες που έχουμε πενθήσει στο παρελθόν και ήταν πολύ θεραπευτικό. Η συνολική εμπειρία ήταν μια υπέροχη θεραπεία. Οφείλεται στην Έλενορ που μας ένωσε όλες και επέλεξε σχολαστικά αυτόν τον συνδυασμό γυναικών για να συνδεθούμε" είπε η Ροζάνα Άρκετ στο ET.

"Κάναμε αυτά τα υπέροχα τελετουργικά για να ανοίξουμε τον χώρο για την ημέρα και να θέσουμε τις προθέσεις μας. Είχαμε έναν κύκλο γυναικών και έναν κύκλο όταν μαζευόμασταν πριν ξεκινήσουμε τη δουλειά. Ήταν πολύ όμορφο" πρόσθεσε. "Ενθουσιάστηκα όταν η Έλενορ μου ζήτησε να τραγουδήσω" είπε η Ρίτα Γουίλσον, η οποία έγραψε το τραγούδι μαζί με τη συνθέτρια Λόρα Κάρπμαν.

"Το τραγούδι κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί ως αυτόματος διακόπτης μετά από αποκαλύψεις, γέλια και δάκρυα. Όταν είσαι σε μια συγκέντρωση και κάποιος αρχίζει να τραγουδάει φέρνει τους πάντες στην αίθουσα πιο κοντά" ανέφερε η Λόρα Κάρπμαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image